Forhandlingsteknik og samtaleteknik - kurser i kommunikation

Styrk dialogen. Kurser i forhandlings- og samtaleteknik

Vi tilbyder kompetenceudvikling i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik. Klik på billeder og links herunder, og se vores mange kurser, uddannelser og workshops.

Gottleben er en af Danmarks ældste og mest specialiserede læringsvirksomheder inden for personlig, strategisk kommunikation. Vi bor dejligt ved Søerne på Frederiksberg i København. Her holder vi åbne kurser hver eneste måned, og vi kan selvfølgelig også bestilles til at komme og undervise hos jer.

 

Ny podcast om forhandlingsteknik og kommunikation

Følg med i vores nye podcast om forhandlings- og samtaleteknik. Kaare Thomsen er vært, og han taler med forhandlere, retorikere, psykologer og andre spændende eksperter om hvordan vi alle sammen kan blive skarpere i hverdagens dialoger.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Læs mere om podcasten ...

 

 

Gottlebens 3 udviklingsområder er forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik. Forhandlingsteknik går du på at styrke din evne til at håndtere uenighed og indgå konstruktive aftaler. Retorik handler om at få kommunikation til at virke, mundtligt såvel som skriftligt. Samtaleteknik er den fælles overskrift for kurser i assertiv kommunikation og den gode dialog. Med disse elementer kan du sammensætte dit eget uddannelsesforløb i kommunikative kompetencer.