Kommunikation og retorik - brug jer selv rigtigt

Lær de retoriske værktøjer til gavn for det, I brænder for

Dette kursus har til formål at udvikle jeres retoriske evner. Retorik som fag har fået en langt større plads i arbejdslivet end tidligere, og med rette. Både de klassiske og de moderne metoder og modeller har en forbløffende effektivitet, og det giver god mening at træne dem i et team.

Målgruppe for kurset Kommunikation og retorik

Vi holder kurset for mange forskellige målgrupper. I arbejder fx med ledelse, salg, information, iværksætteri, projekter, innovation, kultur, forskning eller politik. Måske har I til opgave at føre forandringer ud i livet.

Underviser: Kaare Thomsen

Portræt lille farve 4Kaare Thomsen er specialist i personlig kommunikation. Han er uddannet i sprog, retorik og psykologi på Københavns Universitet og har 20 års erfaring som forfatter, underviser og foredragsholder. Han rådgiver fremtrædende ledere i det politiske liv og erhvervslivet, og han underviser i overbevisende kommunikation for bl.a. Coop, Dagrofa, Danmarks Lærerforening, Foreningen af Musikpædagoger, Foreningen af Speciallæger, LM Wind Power, Lån & Spar, MAN Diesel & Turbo og Straumann (Schweiz).

Udbytte for deltagerne

Jeres kommunikation får mere gennemslagskraft og styrke, når I tilrettelægger den strategisk og bruger retorikkens værktøjer. I vil opleve, at I brænder mere effektivt igennem med jeres synspunkter og ideer, I får lettere ved at motivere andre, og I øger jeres troværdighed til gavn for relationer og samarbejde.

Udbytte for virksomheden

Virksomheden eller afdelingen udvikler med dette kursus en vigtig funktion i teamet: evnen til at kommunikere ideer og identitet. Man får et fælles sprog og en samlende metodik, der gør det langt mere overskueligt og effektivt fx at føre forandringer ud i livet.

Indhold af kurset Kommunikation og retorik

Kurset Kommunikation og retorik er en slags laboratorium, hvor en stor del af tiden går med træning og praktiske øvelser. Den øvrige tid bruges på korte, præcise gennemgange af værktøjer og teori. Forslag til emner kan være

  • Effektiv argumentation
  • Arbejd med jeres troværdighed
  • Forstå jeres modparter bedre
  • Sådan arbejder I med modstand og indvendinger
  • Kunsten at skabe motivation
  • Situation og timing
  • Gør en god figur på mødet
  • Sådan præsenterer du en idé overbevisende

Læs også om disse kurser

Mødeledelse og facilitering ...
Argumentation og gennemslagskraft ...
Skriftlig kommunikation ...

Kursusinfo

Afholdes Som firmakursus eller foredrag
Varighed Kursus: 1-2 dage
Workshop: 3-6 timer
Foredrag: 1-2 timer
Pris Kontakt os for tilbud
Holdstørrelse Efter aftale
Underviser Kaare Thomsen
Kontakt Ring 70 20 36 37, eller skriv til os

 

Udtalelser

Rigtig godt kursus. Jeg har fået en masse gode værktøjer med hjem. God gennemgang af teknikkerne. Charlotte Svendson, Dagrofa.

En styrke ved kurset var, at det satte fokus på fremførelsen ud fra nogle let tilgængelige og huskbare principper. Ib Christensen, 3F.

Kaares måde at undervise på gjorde at jeg ikke kedede mig på noget tidspunkt. Stor indlevelsesgrad og god personlig udvikling. Søren Andreas Jensen, iværksætter, Skærn.

God underviser, mange øvelser og begrænset holdstørrelse. Det har virkelig sat noget i gang i forhold til forbedringer af mine præsentationer. Dorthe Bechwith, sikkerhedskonsulent, BaneDanmark.

Jeg fik nye værktøjer og personlig feedback. Underviseren viste nærvær og fleksibilitet. Britt B. Holm, salgsansvarlig, Virbac.