Podcasten Personlig Workflow: Samtale med Mark Mayland om at sige nej

Mark Mayland er partner i virksomheden Personlig Workflow og vært på sin egen podcast. I denne episode er Kaare Thomsen gæst, og vi taler om at sige fra og sige nej. En svær kunst for nogle, men nemmere hvis du bruger de rigtige værktøjer.

Mark Mayland er specialist i workflow

MarkMaylandSelvom jeg i mange år af mit liv selv har undervist i workflow, endte jeg på et tidspunkt med at stå med problemer selv. Som iværksætter, underviser og forfatter har jeg altid mange jern i ilden. Tiden kan føles knap, og kalenderen begynder at føles fjendtlig. Mark Mayland og jeg har kendt hinanden i nogle år, og vi har i perioder direkte samarbejdet om kurser. Så hvad kunne være mere nærliggende end at bede ham om hjælp? Jeg modtog hans tilbud om coaching med stor taknemmelighed. Og kuren virkede!

Så tak for det. Og ja, selvfølgelig ville jeg meget gerne deltage da Mark besluttede at optage en podcastepisode om at sige fra og sige nej.

Vi taler mest om det psykologiske: Hvordan mærker man efter om man vil sige fra? Hvilke ord skal man vælge når man siger fra, og hvordan overvinder man ubehaget. Lyt selv til episoden. Jeg var glad for samtalen og føler at vi fik nogle gode og almengyldige pointer med.

Besøg Personlig Workflow her ...

Læs om kurset Assertiv kommunikation ...

Lyt til podcasten Negotiators ...