Podcasten work.flow: Samtale med Anders Høeg Nissen om at forhandle

AndersHoegNissenMange kender Anders Høeg Nissen som radiovært på DR P1, hvor han var stemmen i det populære program Harddisken. I dag er han en travl ekspert i podcasting og stifter af virksomheden podLAB.

I denne episode interviewer han Kaare Thomsen om Gottlebens særlige tilgang til forhandlingsteknik og om bogen Lær at forhandle.

Anders Høeg Nissen er vært på podcasten Work.flow

Anders Høeg Nissen er nem at genkende som radiovært på grund af sin helt specielle og behagelige stemme, der må være én af landets dybeste. Som professionel medieperson sørger han selvfølgelig også for lydmæssig topkvalitet! Men det er ikke kun derfor jeg lytter til hans udsendelser.

LærAtForhCoverBilledePodcasten Work.flow er Anders' con amore-projekt. Her dyrker han sin interesse for "hvad vi laver, og hvordan vi gør det" - og som han også tilføjer: "hvilke værktøjer vi bruger". Jeg har lyttet til alle episoderne, de er super spændende, og jeg har fået en masse udbytte. Blandt andet møder vi kreative og anderledes mennesker der fortæller om deres skabende processer. Man mærker tydeligt passionen i det, både hos vært og gæst.

Besøg podcasten work.flow på Fireside ...

Jeg var så heldig at blive inviteret ind i Anders' hjemmestudie en dejlig sensommerdag. Episoden blev kaldt "Giv mig, giv mig, giv mig!", og den handler om forhandlingsteknik og retorik. Vi taler også lidt om min bog Lær at forhandle.

Lyt til podcasten Negotiators ...