Hvem er vi?

KaarePortrSortHvid2

Kaare Thomsen er Gottlebens direktør og grundlægger. Han er retorisk og psykologisk rådgiver med forhandling, argumentation og konfliktløsning som arbejdsområder. Han er forfatter til flere bøger, herunder bestselleren Lær at forhandle. Uddannelse: cand.mag. i sprog, retorik og psykologi, kognitiv adfærdsterapeut, konfliktmægler samt diplom i forhandling fra Harvard Law. Læs mere ...

 MichaelSjoeberg7

Michael Sjøberg er ekspert i kropssprogsanalyse, forhandlingsteknik og krisekommunikation. Han er uddannet hos Scotland Yard i forhandling og har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept. Han er kaptajn af reserven og er oprindelig sprogofficer samt cand.scient.pol. Michael underviser i kropssprog, tillidsopbygning og international forhandling.

 

GretheSortHvid

Grethe Kjølby er ekspert i interessebaseret forhandlingsteknik. Hun har lang erfaring som forhandler, bl.a. som marketingchef og marketingdirektør. Hun underviser i Gottlebens forhandlingskoncept som tilknyttet konsulent. Hun arbejder især med Gottlebens strategiskema og anvendelsen heraf i delegationer og komplekse forhandlinger.

        

MarianBachNielsenSH

Mariann Bach Nielsen er specialist i skriftlig kommunikation inden for administrative områder og arbejder for virksomheder og offentlige institutioner. Hun er forfatter til flere bøger om kommunikation og har en baggrund som master i retorik og lærer, samt mange år som leder inden for kommunikation. Hun er indehaver af kursusfirmaet 2Vejs.

     

Lawand7 

Lawand Hiwa Namo er kendt som debattør og kommentator på bl.a. TV2 News, og han er tidligere vinder af DM i debat. Han har været taleskriver på topniveau i fagbevægelsen og er jævnligt hyret ind som kampagneleder for fremtrædende politikere. Han er uddannet i statskundskab og underviser hos os i at skrive gode debatindlæg og sørge for at de giver mest mulig indflydelse.

 

LeelaLegene6

Leela Legêne Thomsen er retorisk rådgiver og underviser. Hun kan bookes til opgaver inden for skriftlig kommunikation, arbejde med kernebudskaber, idéarbejde og taleskrivning. Leela Legêne Thomsen er cand.mag. i retorik og filmvidenskab, og hun har mange års praktisk erfaring som manuskriptudvikler, tekstforfatter og skrivende journalist.

 

JensSortHvid

Jens Hyldahl er specialist i konflikthåndtering og arbejder bredt i psykiatrien og erhvervslivet som underviser, coach og facilitator. Han er også konsulent i Center for Konfliktløsning, og han er indehaver af firmaet Contrazone. Uddannelse: cand.mag. i psykologi og pædagogik. Jens Hyldahl kan bookes gennem Gottleben til foredrag, undervisning og konfliktcoaching.