Minikursus i forhandlingsteknik - samtale med Grethe Kjølby

Denne episode er intet mindre end et minikursus i forhandlingsteknik. Kaare Thomsen og Grethe Kjølby taler om 2 sider af arbejdet med forhandlinger, nemlig forberedelsen af en forhandling, og udførelsen.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Mød en effektiv og garvet forhandler - der også er en spændende underviser

GretheKjoelby4Grethe Kjølby underviser i forhandlingsteknik hos Gottleben og har en lang karriere som instruktør både i Danmark og udlandet. Hun forbindes med en metodisk og super effektiv læringsstil, og hun har klare holdninger til hvad der gør os til en succes ved forhandlingsbordet.

Interviewet varer lidt over en time. Grethe valgte at dække 2 aspekter ved forhandlingsteknik, nemlig forberedelsen og udførelsen. Samtalen er mange steder en ligeværdig udveksling af synspunkter - og de to samtalepartnere er ikke enige om alt!

Grethe Kjølbys kurser

Hvis du ønsker at opleve Grethe Kjølby som underviser, er der disse muligheder i Gottlebens regi:

1) På det åbne kursus Avanceret forhandlingsteknik underviser Grethe dels i avanceret forhandlingstræning, dels i forhandling mellem multiple parter (modul 3 af uddannelsen Certificeret forhandler)

2) Grethe Kjølby og Kaare Thomsen underviser sammen på specielt tilrettede kurser i forhandlingsteknik og arbejder p.t. på at udvikle et særligt program for tillidsrepræsentanter. Det bliver et åbent kursus, som vi udbyder i efteråret 2019.

Referencer

I løbet af samtalen refererer Kaare Thomsen til et blogindlæg om strategiskemaet. Læs indlægget ...

Hent strategiskemaet som pdf-fil - klik her ...

Mere podcast ...