Forhandlingsteknik II - avanceret forhandlingstræning

Forhandlingspsykologi - avanceret videotræning - certificering

Kurset Avanceret forhandlingsteknik bygger videre på forhandlingsuddannelsens modul 1 og udvider din værktøjeskasse til vanskelige forhandlinger. Kursets øvelser optages på video og følges op af fælles feedback. I modulet indgår en prøve og den endelige certificering for gennemførelsen af Forhandlingsuddannelsen - Certificeret forhandler.

Målgruppe for kurset Avanceret forhandlingsteknik

Modul3Kurset Avanceret forhandlingsteknik er 3. modul af uddannelsen Certificeret forhandler, men kan også taget som selvstændigt kursus. Det kræver dog at du har deltaget på kurset Forhandlingsteknik eller har tilsvarende forudsætninger.

Kursusleder på forhandlingsuddannelsens modul 3

Portræt lille farve 2

Kaare Thomsen er specialist i forhandlingsteknik og har 20 års erfaring som underviser og rådgiver. Han er uddannet cand.mag. i sprog, psykologi og retorik samt forfatter til bogen Lær at forhandle m.fl.

Udbytte for deltageren

På dette modul bliver du både trænet i de færdigheder som du har opnået på niveau 1, Forhandlingsteknik, og du får dybdegåede træning som også omfatter nye områder af forhandlingsteknik på højt niveau. Det vil styrke din sikkerhed og din værktøjskasse til vanskelige forhandlinger.

Udbytte for virksomheden

I kan nok ikke klæde jeres vigtige forhandlere meget bedre på end ved at give dem Gottlebens forhandlingsuddannelse. Vi får hyppigt den feedback fra deltagerne at denne uddannelse er den mest effektive forhandlingstræning de har oplevet. Jeres forhandlere vil med baggrund i uddannelsen Certificeret forhandler være optimalt rustet til at gå ud og skabe værdi, og jeres investering vil hurtigt betale sig ind og mere til.

Indhold på Avanceret forhandlingsteknik

Avanceret forhandlingsteknik er bygget op af teori, øvelser og diskussioner, og modulet omfatter en certifinceringsprøve på dag 2.

  • Repetition af forhandlingsværktøjer
  • Konflikthåndtering og vanskelige situationer
  • Sådan arbejder du med kontekst
  • Internationale forhandlinger
  • Forhandlingsøvelse 1 - træning med video
  • Forhandlingsøvelse 2- træning med video
  • Certificeringsprøve og afslutning

Kursusinfo

Åbne kurser 
2.-3. dec. 2020
1.-2. dec. 2021
Varighed 2 dage
Pris pr. deltager
6.900 plus moms
(Du får rabat hvis du tilmelder dig hele uddannelsen)
Sted København
Kursusleder Kaare Thomsen

 

Dato er obligatorisk

Navn er obligatorisk

Gyldig emailadresse er obligatorisk

Stilling er obligatorisk

Firma er obligatorisk

Adresse er obligatorisk

Postnummer og by er obligatorisk

Invalid Input

Invalid Input

Få tilbud på et firmakursus hos jer.
Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Udtalelser

Jeg har virkelig fået styrket min forhandlingsteknik. Jeg vil få speciel glæde af værktøjer som facework og guided discovery, og af kropssprogsanalyse. Søren Rosfeldt, teamleder, Dagrofa

Godt, bredt fagligt niveau til fremtidige forhandlinger. Kropssprog som emne var yderst interessant. Forhandlingsspil med video og opfølgende evaluering er et super godt pædagogisk værktøjer. Christian Fahnøe, erhvervsrådgiver, Lån & Spar

Øvelserne var super gode og gav rigtig meget. Perspektiveringen i undervisningen giver ligeledes rigtig meget til den samlede forståelse, og budskaberne bliver leveret klart og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Gottlebens forhandlingstræning. Magnus Gary, programme manager, Blue Innoship.

Meget højt fagligt niveau, og rigtig gode eksempler på situationer i hverdagen/arbejdet, hvor redskaberne kan bruges. Mette Kristensen, jurist, Lederne.

Uddannelsen har givet mig større indblik i forhandlingens kunst, og nye redskaber og teknikker til kommende forhandlinger. Jeg er uden tvivl meget bedre rustet til kommende udfordringer. Værktøjer som parade-riposte, forhandlingshjulet, bytteskemaet og spørgeteknik var specielt interessante for mig. Rune Mai Jørgensen, Sales Manager, MAN Diesel & Turbo

Flere udtalelser ...