Videregående forhandling

Forhandlingstræning på højt niveau

 Gruppesnak

Videregående forhandling er dels et stand alone-kursus, dels tredje og sidste modul af Gottlebens uddannelse Certificeret forhandlerKursets primære formål er hands-on-træning for at udvide de skills du opnår på modul 1 og 2: Vi arbejder videre med strategisk tænkning, samarbejde i en delegation, håndtering af hårdt pres, psykologisk analyse og retorisk gennemslagskraft. Vi bruger video med feedback for at iagttage kropssprog, ordvalg, vendepunkter osv.

Mellem øvelserne holder underviseren teoretiske oplæg der udvider forståelsen af cases og udfordringer.

Kurset slutter med at du modtager bevis for certificering. Det dokumenterer at du ifølge vores standard har erhvervet et højt niveau af forhandlingskompetence.

Målgruppe

Målgruppen er deltagere der allerede har et niveau som forhandler svarende til modul 1 og modul 2 samt praktisk erfaring. Du kan efter aftale deltage også uden at have gennemført de øvrige moduler hvis du har et tilsvarende niveau. Kontakt os for rådgivning.

Deltagerne arbejder i vidt forskellige områder: salg, indkøb, politik, embedsværk, faglige organisationer, ledelse, HR, byggeri, finans, advokater m.fl.

Du kan tilmelde dig modulet individuelt, eller du kan bestille det afholdt kun for jer (holdstørrelse typisk op til 12 personer). Vi bistår med planlægning heraf.

Underviser

KaarePortrSortHvid2

Underviseren er den samme som på modul 1 og 2, Kaare Thomsen, specialist i forhandlingspsykologi med over 20 års erfaring som underviser i forhandling, retorik og samtaleteknik. Han er uddannet i forhandling på Harward Law School samt cand.mag. i sprog, filosofi, retorik og psykologi. Han forsker i forhandlingsteknik og skriver for øjeblikket på sin tredje forhandlingsbog. Den er baseret på dybdegående analyser af forhandlinger, og en udvidet sektion med nyudviklet teori der udfordrer forståelsen af forhandling som håndværk. Bogen er endnu ikke er udkommet, men deltagere her på modulet får eksklusiv adgang til de kapitler og udkast der foreligger. Bogen forventes udgivet i slutningen af 2024 eller starten af 2025.

Udbytte for deltageren

Dit udbytte af dette kursus er først og fremmest det der kommer ud af intensiv træning: større sikkerhed og mere selvindsigt. Du får afprøvet dig selv i relevante situationer og får masser af feedback du selv kan arbejde videre med. Især videooptagelserne giver dig mulighed for at evaluere dine reaktioner og dit kropssprog. Den detaljerede feedback fra underviseren vil hjælpe dig til at arbejde videre på egen hånd.

Udbytte for virksomheden

I kan nok ikke klæde jeres vigtige forhandlere meget bedre på end ved at give dem Gottlebens forhandlingsuddannelse. Vi får hyppigt den feedback fra deltagerne at denne uddannelse er den mest effektive forhandlingstræning de har oplevet. Jeres forhandlere vil med baggrund i uddannelsen Certificeret forhandler være optimalt rustet til at skabe værdi, og jeres investering vil hurtigt betale sig ind mangefold.

Indhold

Videregående forhandlingstræning har til formål at træne og udvikle de kompetencer i strategisk forhandling, forhandlingspsykologi og -retorik du har arbejdet med på modul 1 og 2.

  • Videre udvikling af dine kompetencer fra modul 1 og 2
  • Komplekse forhandlingsøvelser med video og feedback
  • Korte oplæg om forhandlingsteknik på højt niveau
  • Certificering, og en kort fejring som afslutning.

Kurset er modul 3 af Forhandlingsuddannelsen

Dette kursus kan stå alene og tages uafhængigt af andre kurser. Men det er også modul 3 i uddannelsen Certificeret forhandler. De øvrige moduler er Forhandlingsteknik og Argumentation og samtaleteknik.

Læs mere her ...

Åbne kurser

Næste gang 5.-6. dec. 2023
Afholdes også 3.-4. dec. 2024
Holdstørrelse Maks. 8 deltagere
Pris pr. deltager
10.500 plus moms 
Sted København
Kursusleder Kaare Thomsen

  

Dato er obligatorisk

Navn er obligatorisk

Gyldig emailadresse er obligatorisk

Firma er obligatorisk

Adresse er obligatorisk

Postnummer på fire cifre er obligatorisk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Få tilbud på et firmakursus hos jer.
Ring 44 22 37 58, eller skriv til os.

Udtalelser

Jeg har virkelig fået styrket min forhandlingsteknik. Jeg vil få speciel glæde af værktøjer som facework og guided discovery, og af kropssprogsanalyse. Søren Rosfeldt, teamleder, Dagrofa

Godt, bredt fagligt niveau til fremtidige forhandlinger. Kropssprog som emne var yderst interessant. Forhandlingsspil med video og opfølgende evaluering er et super godt pædagogisk værktøjer. Christian Fahnøe, erhvervsrådgiver, Lån & Spar

Afprøvning af forhandlingsteknik på film – super oplevelse! Overrasket over hvor langt man kan nå med disse redskaber. (...). Jeg har fået styrket min forberedelse til fremtidige forhandlinger og større selvindsigt. Deltager fra Cotes A/S

Meget lærerigt med cases & video. Binder alle modulerne godt sammen. God og inspirerende undervisning. Deltager fra Cotes A/S

Øvelserne var super gode og gav rigtig meget. Perspektiveringen i undervisningen giver ligeledes rigtig meget til den samlede forståelse, og budskaberne bliver leveret klart og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Gottlebens forhandlingstræning. Magnus Gary, programme manager, Blue Innoship.

Meget højt fagligt niveau, og rigtig gode eksempler på situationer i hverdagen/arbejdet, hvor redskaberne kan bruges. Mette Kristensen, jurist, Lederne.

Uddannelsen har givet mig større indblik i forhandlingens kunst, og nye redskaber og teknikker til kommende forhandlinger. Jeg er uden tvivl meget bedre rustet til kommende udfordringer. Værktøjer som parade-riposte, forhandlingshjulet, bytteskemaet og spørgeteknik var specielt interessante for mig. Rune Mai Jørgensen, Sales Manager, MAN Energy.

ModulerAlleTre