Videregående forhandling

Videregående teori og forhandlingstræning

Kurset Videregående forhandling er tredje og sidste modul af Gottlebens forhandlingsuddannelse, men kan også tages som selvstændigt kursus uafhængigt af de øvrige moduler. Her får du videregående træning i at bruge forhandlingens værktøjer til at opnå optimale resultater i enhver forhandlingssituation.

Målgruppe

Deltagerne på vores åbne hold arbejder i vidt forskellige områder, herunder salg, indkøb, politik, embedsværk, faglige organisationer, ledelse, HR, byggeri og finans.

Du kan tilmelde dig modulet som åbent kursus eller du kan booke det til en gruppe på mellem 4 og 20 personer i din virksomhed. Hvis du vil deltage på et åbent kursus, skal du helst have gennemført modulerne Forhandlingsteknik og Argumentation i dialog eller have et niveau som forhandler der svarer hertil. Kontakt os gerne for rådgivning.

Undervisere

KaarePortrSortHvid2

Kaare Thomsen er medunderviser på hele modulet. Kaare Thomsen er specialist i forhandlingspsykologi og har 20 års erfaring som underviser i forhandling, retorik og samtaleteknik.

 MichaelSjoeberg7

Michael Sjøberg underviser i kropssprogsanalyse, forhandlingsteknik og krisekommunikation. Han er uddannet hos Scotland Yard i forhandling og har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept. 

GretheSortHvid

Grethe Kjølby underviser i interessebaseret forhandlingsteknik og står for modulets simulerede forhandlinger. Hun har lang erfaring som forhandler, bl.a. som marketingchef og marketingdirektør.

Udbytte for deltageren

Dit udbytte af dette kursus er først og fremmest det der kommer ud af intensiv træning: større sikkerhed og mere selvindsigt. Du får afprøvet dig selv i relevante situationer og får masser af feedback du selv kan arbejde videre med. Især videooptagelserne giver dig mulighed for at stå ansigt til ansigt med din metodik og dine færdigheder, og den detaljerede feedback du modtager, vil hjælpe dig til at arbejde videre på egen hånd. Du får desuden indsigt i at aflæse kropssprog, herunder baseline, tegn på stress og på uoprigtighed.

Udbytte for virksomheden

I kan nok ikke klæde jeres vigtige forhandlere meget bedre på end ved at give dem Gottlebens forhandlingsuddannelse. Vi får hyppigt den feedback fra deltagerne at denne uddannelse er den mest effektive forhandlingstræning de har oplevet. Jeres forhandlere vil med baggrund i uddannelsen Certificeret forhandler være optimalt rustet til at gå ud og skabe værdi, og jeres investering vil hurtigt betale sig ind og mere til.

Indhold

Videregående forhandlingstræning består først og fremmest af simulerede forhandlinger optaget på video. Vi gennemarbejder hver forhandling med analyse, feedback og repetition af relevante værktøjer.

  • Repetition af strategiske og psykologiske værktøjer
  • Kropssprog - non- og paraverbal kommunikation
  • Lær at læse tegn på stress og uoprigtighed
  • Samarbejdet i en delegation - roller, rettigheder og pligter
  • Forhandlinger med særlige udfordringer
  • 60 minutters forhandling optaget på video
  • Fordybelse i detaljer med overvejelse af metode
  • Feedback og diskussioner - opsummering af læring
  • Certificering for deltagere som har gennemført hele uddannelsen.

Kurset er modul 3 af Forhandlingsuddannelsen

Dette kursus kan stå alene og tages uafhængigt af andre kurser. Men det er også modul 3 i uddannelsen Certificeret forhandler. De øvrige moduler er Forhandlingsteknik og Argumentation i dialog. Læs mere her ...

Åbne kurser

Afholdes 
5.-6. dec. 2023
3.-4. dec. 2024
Varighed 2 dage
Pris pr. deltager
10.900 plus moms 
Sted København
Kursusleder Kaare Thomsen

  

Dato er obligatorisk

Navn er obligatorisk

Gyldig emailadresse er obligatorisk

Stilling er obligatorisk

Firma er obligatorisk

Adresse er obligatorisk

Postnummer og by er obligatorisk

Invalid Input

Invalid Input

Få tilbud på et firmakursus hos jer.
Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Udtalelser

Jeg har virkelig fået styrket min forhandlingsteknik. Jeg vil få speciel glæde af værktøjer som facework og guided discovery, og af kropssprogsanalyse. Søren Rosfeldt, teamleder, Dagrofa

Godt, bredt fagligt niveau til fremtidige forhandlinger. Kropssprog som emne var yderst interessant. Forhandlingsspil med video og opfølgende evaluering er et super godt pædagogisk værktøjer. Christian Fahnøe, erhvervsrådgiver, Lån & Spar

Afprøvning af forhandlingsteknik på film – super oplevelse! Overrasket over hvor langt man kan nå med disse redskaber. (...). Jeg har fået styrket min forberedelse til fremtidige forhandlinger og større selvindsigt. Deltager fra Cotes A/S

Meget lærerigt med cases & video. Binder alle modulerne godt sammen. God og inspirerende undervisning. Deltager fra Cotes A/S

Øvelserne var super gode og gav rigtig meget. Perspektiveringen i undervisningen giver ligeledes rigtig meget til den samlede forståelse, og budskaberne bliver leveret klart og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Gottlebens forhandlingstræning. Magnus Gary, programme manager, Blue Innoship.

Meget højt fagligt niveau, og rigtig gode eksempler på situationer i hverdagen/arbejdet, hvor redskaberne kan bruges. Mette Kristensen, jurist, Lederne.

Uddannelsen har givet mig større indblik i forhandlingens kunst, og nye redskaber og teknikker til kommende forhandlinger. Jeg er uden tvivl meget bedre rustet til kommende udfordringer. Værktøjer som parade-riposte, forhandlingshjulet, bytteskemaet og spørgeteknik var specielt interessante for mig. Rune Mai Jørgensen, Sales Manager, MAN Diesel & Turbo

Gå til tilmelding ...

ModulerAlleTre