Forhandlingsteknik II - avanceret forhandlingstræning

Forhandlingspsykologi - kropssprog - træning i komplekse forhandlinger

Kurset Avanceret forhandlingsteknik giver dig nye og stærkere perspektiver på din kunnen som forhandler, og udvider dit repertoire af værktøjer i vanskelige forhandlinger. Kursets øvelser optages på video og følges op af kritisk feedback. Dermed får du indsigt i dine styrker og udviklingspotentialer. Du bliver desuden trænet i at forhandle mellem multiple parter. Det bidrager yderligere til din ekspertise som forhandler.

Målgruppe for kurset Avanceret forhandlingsteknik

Modul3Kurset Avanceret forhandlingsteknik er 3. modul af uddannelsen Certificeret forhandler. Vi optager således fortrinsvis kursister der allerede har gennemført kurset Forhandlingsteknik. Kurset kan dog også tages i forlængelse af Argumentation og samtaleteknik.

Undervisere på forhandlingsuddannelsens modul 3

Portræt lille farve 2Kaare Thomsen underviser i værktøjer. Han er specialist i forhandlingsteknik og indflydelse og har sin uddannelsesbaggrund i psykologi og retorik. Kaare Thomsen er forfatter til bogen Lær at forhandle.

GretheKjoelby3Grethe Kjølby er en af Danmarks mest erfarne forhandlingsrådgivere med stor indsigt i rollen som forhandler og forhandlingsleder. Hun står for undervisning i bytteanalyse og medvirker som træner på hele modulet.

MichaelSjoebergMichael Sjøberg underviser i at læse signaler og kropssprog. Michael er udddannet gidselforhandler i Scotland Yard og har været med til at implementere forsvarets koncept for håndtering af gidselsituationer.

Udbytte for deltageren

På dette modul bliver du både trænet i de færdigheder som du har opnået på de tidligere kurser, dels arbejder vi med nye områder. Du får ny indsigt i at aflæse din modpart i særligt vanskelige situationer, og du bliver endvidere trænet delegations- og multipartforhandling. Dette vil yderligere øge din robusthed og metode, også i forhold til dine individuelle forhandlinger. Dette modul gør dig endeligt klar til vanskelige forhandlinger, og du vil sandsynligvis opleve at du får mere selvtillid, mere tilfredsstillende processer og højere gevinster.

Udbytte for virksomheden

I kan nok ikke klæde jeres vigtige forhandlere meget bedre på end ved at give dem Gottlebens forhandlingsuddannelse. Vi får hyppigt den feedback fra deltagerne at dette er den mest effektive færdighedstræning de har oplevet, også sammenlignet med universiteternes forhandlingskurser. Jeres forhandlere vil med denne baggrund være optimalt rustet til at gå ud og skabe værdi, og virksomhedens investering vil formodentlig hurtigt betale sig ind og mere til.

Indhold på Avanceret forhandlingsteknik

Avanceret forhandlingsteknik er bygget op af teori, øvelser, diskussioner og gruppeøvelser. Kurset er et særdeles intensivt forløb, som gennemføres med slukkede telefoner og i lokaler, hvor vi har sikret optimale vilkår for læring og fordybelse.

Dag 1: Forhandlingsteknik - kropssprog og signaler

  • Repetition af paratviden og test af overblik
  • Forhandlingsøvelse 1 i grupper - uden video
  • Sådan læser du kropssprog - løgndetektion via signaler
  • Forberedelse på den følgende dags træning

Dag 2: Avanceret forhandlingstræning - multipartsforhandling

  • Forhandlingsøvelse 2 med video
  • Forhandlingsøvelse 3 - multipartsforhandling
  • Egenevaluering af styrker og svagheder
  • Certificering

Kursusinfo

Åbne kurser 
4.-5. dec. 2019
2.-3. dec. 2020
Varighed 2 dage
Pris pr. deltager
10.500 plus moms (du får rabat, hvis du tager hele uddannelsen)
Sted København
Kursusledere Kaare Thomsen
Grethe Kjølby
Michael Sjøberg

 

Dato er obligatorisk

Navn er obligatorisk

Gyldig emailadresse er obligatorisk

Stilling er obligatorisk

Firma er obligatorisk

Adresse er obligatorisk

Postnummer og by er obligatorisk

Invalid Input

Invalid Input

Få tilbud på et firmakursus hos jer - gerne tilrettelagt ud fra jeres cases.
Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Udtalelser

Jeg har virkelig fået styrket min forhandlingsteknik. Jeg vil få speciel glæde af værktøjer som facework og guided discovery, og af kropssprogsanalyse. Søren Rosfeldt, teamleder, Dagrofa

Godt, bredt fagligt niveau til fremtidige forhandlinger. Kropssprog som emne var yderst interessant. Forhandlingsspil med video og opfølgende evaluering er et super godt pædagogisk værktøjer. Christian Fahnøe, erhvervsrådgiver, Lån & Spar

Øvelserne var super gode og gav rigtig meget. Perspektiveringen i undervisningen giver ligeledes rigtig meget til den samlede forståelse, og budskaberne bliver leveret klart og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Gottlebens forhandlingstræning. Magnus Gary, programme manager, Blue Innoship.

Meget højt fagligt niveau, og rigtig gode eksempler på situationer i hverdagen/arbejdet, hvor redskaberne kan bruges. Mette Kristensen, jurist, Lederne.

Uddannelsen har givet mig større indblik i forhandlingens kunst, og nye redskaber og teknikker til kommende forhandlinger. Jeg er uden tvivl meget bedre rustet til kommende udfordringer. Værktøjer som parade-riposte, forhandlingshjulet, bytteskemaet og spørgeteknik var specielt interessante for mig. Rune Mai Jørgensen, Sales Manager, MAN Diesel & Turbo

Flere udtalelser ...