Avanceret forhandlingsteknik

Forhandlingstræning på avanceret niveau - multipartsforhandling

Kurset Avanceret forhandlingsteknik giver dig nye og stærkere perspektiver på din kunnen som forhandler, og udvider dit repertoire af værktøjer i vanskelige forhandlinger. Din forhandling optages på video og følges op af en egenvurdering, så du får indsigt i såvel dine styrker som dine udviklingspotentialer. Du bliver desuden trænet i at forhandle mellem multiple parter, hvilket yderligere bidrager til din ekspertise som forhandler.

Målgruppe for kurset Avanceret forhandlingsteknik

Modul3Kurset Avanceret forhandlingsteknik er 3. og afsluttende modul af uddannelsen Certificeret forhandler. Vi optager således kun kursister, der allerede har gennemført kurserne Forhandlingsteknik og Argumentation og gennemslagskraft.

Undervisere på forhandlingsuddannelsens modul 3

Portræt lille farve 2Kaare Thomsen underviser i uddannelsens mange konkrete værktøjer. Han er specialist i forhandlingsteknik og indflydelse og har sin uddannelsesbaggrund i psykologi og retorik. Kaare Thomsen er forfatter til bøgerne Lær at forhandle og Kunsten at overbevise.

GretheKjoelby3Grethe Kjølby er en af Danmarks mest erfarne forhandlingsrådgivere med stor indsigt i rollen som forhandler og forhandlingsleder i erhvervslivet. Hun står for undervisning i avanceret forhandlingsteknik og medvirker desuden i selve certificeringen.

MichaelSjoebergMichael Sjøberg underviser på dette modul i opbygning af tillid i særligt vanskelige forhandlinger. Michael er udddannet gidselforhandler i Scotland Yard og har været med til at implementere militærets koncept for håndtering af gidselsituationer. Han er samtidig ekspert i kropssprog og akut stresshåndtering i forhandlinger.

Udbytte for deltageren

Dette modul er praktisk orienteret, og vi arbejder især med dine personlige styrker og potentialer. Vi tester dig i overblik, samtaleteknik, interesseanalyse og -dialog, argumentation, færdigheder i købslagning og brug af psykologisk-retoriske værktøjer. Du får feedback fra holdet og underviseren og gennemfører en egenvurdering af dit niveau som forhandler. Du får en optagelse af din præstation med hjem. Du bliver endvidere trænet delegations- og multipartforhandling. Dette vil yderligere øge din robusthed og metode, også i forhold til dine individuelle forhandlinger. Dette modul gør dig endeligt klar til vanskelige forhandlinger, og du vil sandsynligvis opleve, at du får mere selvtillid, mere tilfredsstillende processer og højere gevinster.

Udbytte for virksomheden

I kan nok ikke klæde jeres vigtige forhandlere meget bedre på end ved at give dem Gottlebens forhandlingsuddannelse. Vi får hyppigt den feedback fra deltagerne, at dette er den mest effektive færdighedstræning, de har oplevet, også sammenlignet med universiteternes forhandlingskurser. Jeres forhandlere vil med denne baggrund være optimalt rustet til at gå ud og skabe værdi, og virksomhedens investering vil formodentlig hurtigt betale sig ind og mere til.

Indhold på Avanceret forhandlingsteknik

Avanceret forhandlingsteknik er bygget op af teori, øvelser, diskussioner og gruppeøvelser. Kurset er et særdeles intensivt forløb, som gennemføres med slukkede telefoner og i lokaler, hvor vi har sikret optimale vilkår for læring og fordybelse.

Dag 1: Masterclass i forhandlingsteknik - multipartsforhandling

 • Præsentation af deltagernes forberedte cases
 • Simulerede forhandlinger optaget på video
 • Diskussion i plenum af læringspunkter, styrker og udviklingspotentialer
 • Forberedelse på den følgende dags træning

Dag 2: Forhandlingsøvelser, test og certificering

 • Stresshåndtering i særligt vanskelige forhandlinger
 • Situationsøvelser i individuel forhandling
 • Egenevaluering af styrker og svagheder
 • Gruppeøvelser og videnstest
 • Certificering

 

Kursusinfo

Åbne kurser 
6.-7. dec. 2017
5.-6. dec. 2018
Varighed 2 dage
Holdstørrelse   Maks. 12 deltagere
Pris pr. deltager
10.500 plus moms (du får rabat, hvis du tager hele uddannelsen)
Sted København
Kursusledere Kaare Thomsen
Grethe Kjølby
Michael Sjøberg

 

Avanceret forhandlingsteknik
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:(*)
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:(*)
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
 10. Tilmeld gratis artikelpost?
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Få tilbud på et firmakursus hos jer - gerne tilrettelagt ud fra jeres cases.
Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Udtalelser

Øvelserne var super gode og gav rigtig meget. Perspektiveringen i undervisningen giver ligeledes rigtig meget til den samlede forståelse, og budskaberne bliver leveret klart og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Gottlebens forhandlingstræning. Magnus Gary, programme manager, Blue Innoship.

Meget højt fagligt niveau, og rigtig gode eksempler på situationer i hverdagen/arbejdet, hvor redskaberne kan bruges. Mette Kristensen, jurist, Lederne.

Super givtig hands on-træning i værktøjer til alle forhandlingssituationer. Man overraskes over omfanget. Camilla Zøllner, Novo Nordisk.

Læs flere udtalelser >