Salgsforhandling - kursus i forhandlingsteknik for sælgere

Forhandlingsteknik og salg - kursus, workshop eller foredrag

Du kan forhandle intuitivt - og du kan forhandle strategisk. Dette kursus udstyrer dig med værktøjerne til den strategiske måde at gøre det på. Du vil opleve, at du får bedre resultater og gladere kunder, når du har den rette indsigt og træning i forhandlings- og salgspsykologi, og når du bruger dit sprog og din personlighed på den rette måde.

Gottlebens kursus i forhandlingsteknik for salgspersoner holdes internt for virksomheder og afdelinger, hvor man har brug for at styrke metodik såvel som selvtillid, og hvor det er et krav at bundlinjen forbedres. Vores mange års erfaring siger os, at resultaterne styrkes gennem en forhandlingstræning, der ikke kun fokuserer på tal og priser, men som inkluderer hele situationen - interesser, relation og psykologiske faktorer. Kontakt os for et specifikt tilbud, der rammer behovene i netop jeres salgsstyrke.

Gottleben er specialiseret i forhandlings- og argumentationsteknik og har undervist for bl.a.: A.P. Møller Maersk, Boffi, Carlson Wagonlit Travel, Cobham, Hamlet Protein, Jyske Bank, Kosan Crisplant, Lomax, MAN Diesel & Turbo, NCC Roads, Nordic Waterproofing, PFA-Pension, Sjælsø, Straumann, Teknologisk Institut, Topdanmark.

Du kan også tilmelde dig vores åbne kursus Forhandlingsteknik >

Læs om Gottlebens forhandlingsuddannelse i 3 moduler, Certificeret forhandler >

Underviseren på kurset salgsforhandling

Kaare Thomsen er specialist i forhandlingsteknik og argumentation. Han har mange års erfaring som forhandlingsunderviser og forhandingsrådgiver, herunder for salgsfunktioner. Han er forfatter til bogen "Lær at forhandle", som du får på kurset. Deltagerne giver ham topkarakter for såvel formidling som fagligt niveau.

Målgruppe for kurset forhandlingsteknik for sælgere

Målgruppen for kurset er sælgere og andre medarbejdere, som arbejder med kundekontakt og salg. De kan have en salgsuddannelse på cv'et, men det er ikke en forudsætning. Kurset vil altid være skræddersyet til jer, og inden afholdelsen holder vi et møde med jer for at afklare ønsker og behov. Holdstørrelsen kan variere fra ganske få til mange. Vi kan efter aftale specialtræne delegationer eller enkeltpersoner intensivt lige op til vigtige salgsforhandlinger.

Udbytte for deltageren

Jeres kundeforhandlinger bliver mere effektive, og I vil opleve større selvsikkerhed og velvære i opgaven. I bliver bedre til at komme videre i fastlåste situationer, og I får overblik og metode til at få de bedst mulige priser hjem på jeres produkter og ydelser. I får en sikkerhed i at kende forskel på salgsteknik og forhandlingsteknik, og det alene vil skærpe jeres kommunikation og gennemslagskraft. Endelig får I udviklet jeres evne til at kommunikere hensigtsmæssigt, ikke mindst i vanskelige situationer, og I udvider jeres psykologiske forståelse af de dynamikker, der afgør salgsarbejdets udfald.

Indhold på kurset Salgsforhandling

Undervisningen er opbygget som en vekslen mellem teori og realistisk, praktisk træning. Også på workshops af kortere varighed og i foredrag tilstræber vi en interaktiv form med øvelser, fordi det giver de bedste læringsresultater.

 • Salgsteknik og forhandlingsteknik er ikke det samme - forstå forskellen, og bliv bedre til begge dele
 • Forhandlingsstrategi og den gode forberedelse med strategiskema
 • Timing og setup - hvordan du åbner den konstruktive salgsforhandling
 • Lær at bruge sproget til din fordel - facework, framing og ordvalg
 • Sådan får du samtalen til at handle om interesser
 • Spørgeteknik, der påvirker modparten i den retning, du har brug for
 • Sådan tinger du om en løsning og styrer uden om faldgruber
 • Effektiv argumentation - hvornår bør du argumentere, og hvordan?
 • Håndtering af modparters pres og manipulation
 • Motivation, følelser og konflikter - sådan tackler du svære situationer
 • Forhandlings- og salgsøvelser med feedback.

Læs også om disse kurser

Forhandlingsteknik >
Assertiv kommunikation >
Mødeledelse og facilitering > 
Konflikthåndtering og konfliktløsning > 

Argumentation og samtaleteknik >

Se en oversigt over forhandlingskurser >

Gå til top >

Kursusinfo

Afholdes    Som kursus, workshop eller foredrag hos kunden 
Varighed Kurser: 1 eller 2 dage
Workshops: 3-5 timer
Foredrag: 1-2 timer
Pris  Efter aftale - kontakt os for tilbud
Holdstørrelse Vi anbefaler maks. 20 personer på kurser (12 er ideelt), og maks. 40 personer på workshops. Ingen øvre grænse på foredrag.

Få et tilbud: Ring 44 22 37 58,
eller skriv til os.


100 % giver karakteren SUPER GOD eller GOD til underviseren. Udtalelser:

Jeg kan varmt anbefale kurset Forhandlingsteknik (der hos os blev holdt på engelsk). Det indeholder en fin afveksling mellem teori og praksis med relevante og brugbare værktøjer til at skabe de win-win-situationer, der er så afgørende for en vellykket forhandling.
Underviseren er god til at tage udgangspunkt i den enkeltes behov og udfordringer og er en meget erfaren, professionel og ikke mindst engageret formidler af et emne, som har relevans i mange sammenhænge. Dennis Lillelund, HRD Consultant, MAN Diesel og Turbo.

Gå til top >