Foredrag med Kaare Thomsen

ForedragKaareThomsen

Kaare Thomsens foredrag er fælles fordybelse i kommunikation og adfærd

Kaare Thomsen er helt sin egen som formidler. Han inspirerer og vækker til eftertanke med sine originale vinkler på kommunikation og adfærd. Han er humanist til fingerspidserne og har en baggrund i sprog, psykologi, retorik og filosofi - men også benhård praktiker med to årtiers erfaring som forhandlingsrådgiver.

Han er forfatter til flere bøger om kommunikation, og han er jævnligt med i radio og tv som forhandlingsekspert. Lytter du til podcast, kender du ham måske som studievært i Negotiators. Eller som gæst i Morten Münsters podcast Adfærd.

Super spændende aften og fantastisk foredrag. Morten Kronholm Mathiasen, Byggesagkyndig.nu. Han er inspirerende og brænder igennem. Hans Henrik Svarre Hansen, Rigspolitiet. Knivskarp og underholdende oplægsholder. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse

Et foredrag varer præcis 1 time. Hvis der skal indgå en aktivitet (refleksionsøvelse, spørgsmål, diskussion), varer det i alt 1½ time. Placér gerne foredraget lige efter en pause i jeres program.

 

Referencer

BUPL, Coop, Den Danske Dyrlægeforening, Fredericia Kommune, Gribskov Kommune, Horten, Ingeniørforeningen, Den Kreative Skole, KU Sund (Klinik for Familiedyr), Københavns Kommune, MAN Energy, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Stege Kommune, Svendborg Sygehus, Syddansk Universitet, Sydvestjysk Sygehus, Varde Kommune, Vardemuseerne, Ørsted.