Foredrag med Kaare Thomsen

ForedragKaareThomsen

Kaare Thomsens foredrag er fælles fordybelse i kommunikation og adfærd

Kaare Thomsen er helt sin egen som formidler. Han inspirerer og vækker til eftertanke med sine originale vinkler på hvad vi gør med vores ord. Han er forfatter til flere bøger om kommunikation, og vært i podcasten Negotiators. Du kan også møde ham som gæst i Adfærd, hvor han taler med Morten Münster om hvad næsten alle gør forkert når de forhandler.

Kommentar fra en tilhører: Interessant, og super veloplagt serveret. Det er få der mestrer balancen, hvor faglig formidling forbliver "underholdende" uden at ende i for meget showbizz. Men det var tydeligt også et talent, du besidder. Tak for en fornem fremtræden med et budskab til salens, og min lærdom. Hæsblæsende og alligevel præcist. Kan kun roses for lidt.  Henset til tiden og forum må det konstateres, at der var tale om en fagligt set appetitvækker... og jowjow, nu er man da sulten på mere! Slået op på LinkedIn efter foredrag med titlen "Gennemslagskraft" for Dansk Forening for Kvalitet.

Et foredrag varer præcis 1 time. Hvis der skal indgå øvelser, varer det i alt 1½ time. Placér helst foredraget lige efter en pause i jeres program.

 

Referencer

BUPL, Coop, DFK - Dansk Forening for Kvalitet, Den Danske Dyrlægeforening, Fredericia Kommune, Gribskov Kommune, Horten, Ingeniørforeningen, Klimaministeriet, Den Kreative Skole, KU Sund (Klinik for Familiedyr), Københavns Kommune, MAN Energy, Nordea, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Stege Kommune, Svendborg Sygehus, Syddansk Universitet, Sydvestjysk Sygehus, Varde Kommune, Vardemuseerne, Ørsted.