Portræt farve 1Kaare Thomsen

Specialist i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik

Jeg hjælper ledere og medarbejdere med at forhandle skarpere, få budskaber til at virke og forebygge eller håndtere konflikter. Mine arbejdsområder er:

  • Forhandlingsteknik. At skabe aftaler der har værdi for alle parter
  • Retorik. At overbevise, argumentere, motivere, vende et nej til et ja
  • Samtaleteknik. At bruge sproget og kropssproget mere bevidst

Jeg er grundlægger og leder af Gottleben, som i dag er en innovativ spiller inden for retorik og erhvervspsykologi, og samtidig et firma med dybe traditioner og mere end 20 års historie.

Foredrag

Jeg holder foredrag om effektiv kommunikation - og især om at overbevise og udnytte dialogens muligheder. Målgruppen spænder vidt da alle i realiteten kan have glæde af at blive bedre til at skabe resultater i samtaler. Eksempler er: ledere, sælgere, indkøbere, lønmodtagere, embedsværk og undervisere. Læs mere om foredrag her ...

Bøger om professionel kommunikation

Mine bøger tager udgangspunkt i din praktiske virkelighed og på hvad der reelt kan bidrage til at du lykkes. Min seneste bog, Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord, hander om overbevisende samtaleteknik. Dens idé er at kombinere retorik og psykologi på en ny måde - og fremlægge metoderne i øjenhøjde med realistiske eksempler og cases. Målgruppen er ledere, forhandlere, sælgere, indkøbere, iværksættere og alle andre der har brug for at udnytte samtalens muligheder så effektivt som muligt.

KunstenAtHoldeKaeftForside   LærAtForhCoverBillede   MoedeledelseForside   9788792235114

Min baggrund og uddannelse

Jeg er cand.mag. i sprog, psykologi og retorik. Gennem årene har jeg uddannet mig yderligere inden for mine særlige områder. Jeg har bl.a. diplom fra Project on Negotiation på Harvard Law School. Jeg er også uddannet kognitiv adfærdsterapeut fra Kognitivt Psykologcenter, og uddannet konfliktmægler fra Center for Konfliktløsning. Jeg har en uddannelse i adfærdsøkonomi (psykologisk adfærdspåvirkning) fra Københavns Universitet, samt flere forløb i international forhandlingskultur. Min vigtigste baggrund er de mange års erfaring som rådgiver, underviser, foredragsholder og forfatter inden for personlig kommunikation.

TV, radio, podcast og trykte medier

Jeg medvirker ind imellem som gæst i tv og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, Radio24Syv, IDA's podcast m.fl. Hos Gottleben er jeg vært på podcasten Negotiators. Jeg giver også jævnligt interviews om forhandlingsteknik og kommunikation til aviser og fagblade. Læs mere ...

Her kan du møde mig

Du møder mig som underviser på mange af Gottlebens åbne kurser. Desuden kan jeg bookes til kurser, workshops og foredrag hos jer. I særlige tilfælde arbejder jeg som coach for bl.a. forskere, politikere og ledere. Kontakt mig på tlf. 70 20 36 37, eller skriv direkte til mig på kaare@gottleben.com.

Seneste kunder: Alm.Brand, BUPL, Dagrofa, Dansk Metal, Dansk Musikpædagogisk Forening, Digitaliseringsstyrelsen, Dyrenes Beskyttelse, HK, Hofor, Horten Advokatpartnerselskab, Københavns Kommune TMF, Psykiatrisk Center Sankt Hans, Region Nord, Rigsarkivet, Skanderborg Kommune, Socialpædagogerne, Symbion, Teknologisk Institut, UC Syd, Ørsted.