Kaare Thomsen, founder and CEOPortræt farve 1

Specialist i forhandling og konstruktiv dialog

Kaare Thomsen er specialiseret i forhandling, psykologi og indflydelse. Han arbejder for kunder som Alm. Brand, BaneDanmark, Coop, DSB, FOA, Hofor, Københavns Kommune, LM Wind Power, MAN Diesel, NNIT, Novo, Syddansk Universitet, Teknologisk Institut, Topdanmark, Ørsted og Aalborg Universitet.

Deltagerne siger: Han er knivskarp og brænder igennem

Udtalelser: Knivskarp og underholdende. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse. Meget dygtig kommunikator og underviser. Maibritt Petersen, Senior Consultant, Deloitte. Han er inspirerende og brænder igennem. Hans Henrik Svarre Hansen, Rigspolitiet.

Forfatter til Lær at forhandle m.fl.

Kaare Thomsens er forfatter til Lær at forhandle og andre bøger om kommunikation og indflydelse. Kunsten at overbevise udkommer i første halvdel af 2018.

Cand.mag. i psykologi, BA-niveau i retorik

Kaare har 20 års erfaring som underviser. Han er cand.mag. i fransk og psykologi, og uddannet på BA-niveau i retorik. Han har flere uddannelser i forhandling, herunder Negotiation for Senior Executives på Harvard Law School. Han er uddannet i kognitiv adfærdsterapi på Kognitivt Psykologcenter og har desuden diplom i konfliktløsning og mediation fra Center for Konfliktløsning. Han har udbygget sin uddannelse med et års studier i neuropsykologi på Humboldt Universität i Berlin samt separate forløb på Københavns Universitet om bl.a. adfærdsdesign, ledelse og kinesisk handelskultur.

Set i tv

Kaare Thomsen har medvirket som forhandlingsrådgiver i tv- og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, og Radio24Syv, og han har givet interviews til aviser, ugeblade og fagblade. Læs mere ...

 

KontaktOs3