Portræt farve 1Kaare Thomsen

Specialist i forhandling og dialog

Jeg underviser i dialogens værktøjer og arbejder især med vanskelige samtaler og budskaber. Mine særlige områder er:

  • Forhandlingsteknik. Her styrker vi din evne til at nå det optimale kompromis som forhandler. Ikke kun i indkøb og salg, men også fx i offentlig administration, politik, projektledelse, organisationsarbejde osv.
  • Retorik. Her styrker vi din evne til at overbevise, skabe konsensus, vende et nej til et ja. Det bruger du bl.a. i dine møder, debatter, interviews, præsentationer, taler, artikler, mails, breve og selvfølgelig salgsarbejde.
  • Samtaleteknik. Her arbejder vi med værktøjer der øger dine resultater som samtalepartner. Fx i feedback, svære samtaler, samarbejde, klagehåndtering, ledelse, HR, konfliktløsning og forhandlinger.

Bøger til din faglige udvikling

Mine bøger tager udgangspunkt i din praktiske virkelighed og på hvad der reelt kan bidrage til at du lykkes. Tryk på forsiderne herunder for at læse mere.

KunstenAtHoldeKaeftForside   LærAtForhCoverBillede   MoedeledelseForside   9788792235114

Baggrund: cand.mag. og praktiker

Jeg er cand.mag. i sprog, psykologi og retorik. Gennem årene har jeg uddannet mig yderligere inden for mine særlige områder. Jeg har bl.a. diplom fra Project on Negotiation på Harvard Law School. Jeg er også uddannet kognitiv adfærdsterapeut og konfliktmægler. Men min vigtigste baggrund er de mange års erfaring med strategisk og personlig kommunikation.

TV, radio, podcast og trykte medier

Jeg medvirker ind imellem som gæst i tv og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, Radio24Syv, IDA's podcast m.fl. Hos Gottleben er jeg vært på podcasten Negotiators. Jeg giver også jævnligt interviews om forhandlingsteknik og kommunikation til aviser og fagblade. Læs mere ...

Her kan du møde mig

Du møder mig som underviser på mange af Gottlebens åbne kurser. Desuden kan jeg bookes til kurser, workshops og foredrag hos jer. I særlige tilfælde arbejder jeg som coach for bl.a. forskere, politikere og ledere. Kontakt mig på tlf. 70 20 36 37, eller skriv direkte til mig på kaare@gottleben.com.

Seneste kunder: Alm.Brand, BUPL, Dagrofa, Dansk Musikpædagogisk Forening, Digitaliseringsstyrelsen, Dyrenes Beskyttelse, HK, Horten Advokatpartnerselskab, Københavns Kommune TMF, Psykiatrisk Center Sankt Hans, Region Nord, Rigsarkivet, Skanderborg Kommune, Symbion, UC Syd, Ørsted.