Portræt farve 1Kaare Thomsen

International Negotiation Advisor

Jeg hjælper ledere og medarbejdere med at forhandle skarpere, få budskaber til at virke og forebygge eller håndtere konflikter. Mine arbejdsområder er:

  • Forhandlingsteknik. At skabe aftaler med høj værdi for alle parter
  • Retorik. At overbevise, tage lederskab, motivere, vende et nej til et ja
  • Samtaleteknik. At håndtere konflikter, feedback og svære samtaler

Jeg er grundlægger og leder af Gottleben. Vi arbejder innovativt og tværfagligt med forhandlingsteknik på højt niveau, og især med forhandlingers psykologi og retorik.

Kurser

Jeg holder kurser og workshops i organisationer, og jeg er fast oplægsholder på Gottlebens åbne uddannelser. Markedet for undervisning er meget varieret, og det kan være svært som kunde at vælge. Min niche er det teoretisk velfunderede kursus med stor vægt på interaktion og øvelser. Jeg underviser mest i forhandlingsteknik, konfliktløsning, argumentation, samtaleteknik og feedback.

Foredrag

Mine foredrag er for kunder der ønsker en times fordybelse i et emne som berører jer i dagligdagen. Vinklingen er humanistisk og nogle gange filosofisk, og formålet er ikke læring som sådan, men at vi engagerer og fordyber os sammen. Jeg holder pt foredrag om disse emner: forhandling, kunsten at overbevise, vanskelige kunder, værdighed og feedback.

Vaerdighed10

Forfatterskab

Mine bøger tager udgangspunkt i jeres praktiske virkelighed og på hvad der reelt kan bidrage til at man lykkes. Min seneste bog hander om overbevisende samtaleteknik. Dens idé er at kombinere retorik og psykologi på en ny måde - og fremlægge metoderne i øjenhøjde, med realistiske eksempler og cases. Målgruppen er ledere, forhandlere, sælgere, indkøbere, iværksættere og alle andre der skaber forandring gennem kommunikation. Jeg arbejder for øjeblikket på en ny bog om forhandlingsteknik på højt niveau.

KunstenAtHoldeKaeftForside   LaerAtForhandleForside   MoedeledelseForside   9788792235114

TV, radio og andre medier

Jeg medvirker ind imellem som gæst i tv og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, Radio24Syv, IDA's podcast m.fl. Hos Gottleben er jeg vært på podcasten Negotiators. Jeg giver også jævnligt interviews om forhandlingsteknik og kommunikation til aviser og fagblade. Se ældre tv-klip herunder eller læs mere ...

Baggrund og uddannelse

Jeg har en universitetsbaggrund i sprog, psykologi, filosofi og retorik og har 20 års undervisnings- og rådgivererfaring. Min formelle uddannelse er i hovedtræk:

  • Cand.mag. i fransk, psykologi og filosofi/retorik
  • Uddannelse på Program on Negotiation, Harvard Law School
  • Uddannelse på Principled Negotiation på CBS Executive
  • Uddannelse i konfliktmægling, Center for Konfliktløsning
  • 1 års studier i kognitionspsykologi, Humboldt Universität
  • 2-årig uddannelse i psykoterapi, Kognitivt Psykologcenter.

Jeg holder mig fagligt opdateret ved at deltage på intensive forløb på universiteter, fx: politisk retorik (KU); Kinastudier (KU); lederudvikling (KU); adfærdsøkonomi (KU); international forhandling (CBS).

Aktuelle kunder

Abakion, Advokaternes HR, Alm.Brand, Arbejdernes Landsbank, Balder, BAM, Boehringer Ingelheim, Bring, BUPL, Business College Syd, ConsilioNexus, Coop, Cotes, Dagrofa, Dansk Metal, Dansk Musiker Forbund, Dansk Musikpædagogisk Forening, Dansk Sygeplejeråd, Den Danske Dyrlægeforening, Datastyrelsen, EDC Erhverv, EG, Den Kreative Skole, Digitaliseringsstyrelsen, DSB, Dyrenes Beskyttelse, Foss, Favrskov Kommune, FK Distribution, Fredericia Kommune, Frederiksberg Kommune, Gorissen Federspiel, Gribskov Kommune, Gubra, HjulmandKaptain, HK, Hofor, Horten Advokatpartnerselskab, Københavns Kommune, Københavns Universitet, Lomax, Lowell, Lægeforeningen (Speciallægerne), Metronome, Olympus, Odense Universitetshospital, Region Nord, Rigsarkivet, Skanderborg Kommune, Socialpædagogerne, Syddansk Universitet, Sydvestjysk Sygehus, Tajco, Teknologisk Institut, Trafikstyrelsen, UC Syd, Ørsted UK, Vardemuseerne. Læs mere ...

Forskning

Socialpsykologer, herunder hollandske Daryl R. Van Tongeren, har undersøgt ydmyghed som tankesæt og adfærd. Min interesse er især sprogbrug, og jeg er i en forberedende fase af et nyt projekt. Formålet er at undersøge oplevet værdighed og ligeværdighed i møder hvor begge parter bruger engelsk som fremmedsprog. Projektet skal munde ud i en videnskabelig rapport suppleret med bred formidling på brugerniveau. Projektet finansieres af Gottleben.

Særlig rådgivning og frivilligt arbejde

I særlige tilfælde arbejder jeg som rådgiver for bl.a. forskere, politikere og ledere. Hvert år engagerer jeg mig desuden i en række sager hvor jeg arbejder pro bono, dvs. uden honorar. Det kan være for virksomheder, grupper i samfundet eller enkeltpersoner som jeg mener fortjener en håndsrækning. Kontakt mig venligst på tlf. 70 20 36 37, eller skriv direkte til mig på kaare@gottleben.com.

Sociale medier

LinkedIn og Facebook slår jeg indimellem noget op om forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik.