Portræt farve 1Kaare Thomsen

Specialist i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik

Jeg hjælper ledere og medarbejdere med at forhandle skarpere, få budskaber til at virke og forebygge eller håndtere konflikter. Mine arbejdsområder er:

  • Forhandlingsteknik. At skabe aftaler der har værdi for alle parter
  • Retorik. At overbevise, argumentere, motivere, vende et nej til et ja
  • Samtaleteknik. At håndtere konflikter, feedback og svære samtaler

Jeg er grundlægger og leder af Gottleben, en innovativ virksomhed hvor vi arbejder tværfagligt og forskningsbaseret med forhandling, retorik og erhvervspsykologi, og hvor vi har mere end to årtiers erfaring at bygge på.

Foredrag

Mine foredrag handler om effektiv kommunikation - og især om at overbevise og udnytte dialogens muligheder. Målgruppen spænder vidt da alle i realiteten kan have glæde af at blive bedre til at skabe resultater i samtaler.

Undervisning

Jeg holder kurser og workshops i organisationer, og jeg er fast oplægsholder på Gottlebens åbne uddannelser. Markedet for undervisning er meget varieret, og det kan være svært som kunde at vælge. Min niche er det teoretisk velfunderede kursus med stor vægt på øvelser. Jeg underviser mest i forhandlingsteknik, konfliktløsning, argumentation, samtaleteknik og feedback.

Bøger om professionel kommunikation

Mine bøger tager udgangspunkt i jeres praktiske virkelighed og på hvad der reelt kan bidrage til at man lykkes. Min seneste bog hander om overbevisende samtaleteknik. Dens idé er at kombinere retorik og psykologi på en ny måde - og fremlægge metoderne i øjenhøjde, med realistiske eksempler og cases. Målgruppen er ledere, forhandlere, sælgere, indkøbere, iværksættere og alle andre der skaber forandring gennem kommunikation.

KunstenAtHoldeKaeftForside   LaerAtForhandleForside   MoedeledelseForside   9788792235114

Min baggrund og uddannelse

Jeg er cand.mag. i sprog, psykologi og retorik. Gennem årene har jeg uddannet mig yderligere inden for mine særlige områder. Jeg har bl.a. diplom fra Program on Negotiation på Harvard Law School. Jeg er uddannet i kognitiv adfærdsterapi på Kognitivt Psykologcenter, og uddannet konfliktmægler fra Center for Konfliktløsning. Jeg har en uddannelse i adfærdsøkonomi (psykologisk adfærdspåvirkning) fra Københavns Universitet, samt flere forløb i international forhandlingskultur. Jeg finder dog selv at min vigtigste kvalifikation er de mange års hverdage med forhandlinger, konfliktløsning, ledelse, samarbejde, rådgivning og formidling.

TV, radio, podcast og trykte medier

Jeg medvirker ind imellem som gæst i tv og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, Radio24Syv, IDA's podcast m.fl. Hos Gottleben er jeg vært på podcasten Negotiators. Jeg giver også jævnligt interviews om forhandlingsteknik og kommunikation til aviser og fagblade. Se ældre tv-klip herunder eller læs mere ...

Særlig rådgivning og frivilligt arbejde

I særlige tilfælde arbejder jeg som coach for bl.a. forskere, politikere og ledere. Hvert år engagerer jeg mig desuden i en række sager hvor jeg arbejder pro bono, dvs. som ubetalt rådgiver. Det kan være for grupperinger i samfundet eller enkeltpersoner som jeg mener fortjener en håndsrækning. Kontakt mig venligst på tlf. 70 20 36 37, eller skriv direkte til mig på kaare@gottleben.com.

Jeg har senest arbejdet for ...

Alm.Brand, Boehringer Ingelheim, BUPL, Business College Syd, Dagrofa FoodService, Dansk Metal, Dansk Musikpædagogisk Forening, Den Danske Dyrlægeforening, Den Kreative Skole, Digitaliseringsstyrelsen, Dyrenes Beskyttelse, Foss, Favrskov Kommune, FK Distribution, Fredericia Kommune, Frederiksberg Kommune, Gubra, HK, Hofor, Horten Advokatpartnerselskab, Københavns Kommune, Lowell, Olympus, Odense Universitetshospital, Ortos, Psykiatrisk Center Sankt Hans, Region Nord, Rigsarkivet, Skanderborg Kommune, Socialpædagogerne, Sydvestjysk Sygehus, Teknologisk Institut, UC Syd, Ørsted UK.