Kaare Thomsen, forhandlingsrådgiverPortræt farve 1

Specialist i overbevisende kommunikation - CEO

Jeg arbejder med forhandlingsteknik, argumentation og samtaleteknik og har undervist i assertiv kommunikation i over 20 år. Mine undervisning er praktisk orienteret og baseret på øvelser og involvering.

Jeg er forfatter til bøgerne Lær at forhandle og Møde­ledelse der giver resultater og Skriv godt. Min kommende bog, Kunsten at holde kæft - og andre strategier til at overbevise med ord, udkommer om kort tid.

Jeg er Gottlebens grundlægger og leder og var tidligere direktør i Praktikon.

Udtalelser fra mine kursusdeltagere

Knivskarp og underholdende. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse. Meget dygtig kommunikator og underviser. Maibritt Petersen, Senior Consultant, Deloitte. Han er inspirerende og brænder igennem. Hans Henrik Svarre Hansen, Rigspolitiet.

Eksempler på mine kunder og opgaver

Jeg underviser i samtaleteknik for Alm. Brand, Ankestyrelsen, DSB og Frederiksberg Kommune. Jeg underviser i forhandlingsteknik for Hofor, Københavns Kommune, LM Wind Power, Region Nord og Ørsted. Jeg underviser i mødeledelse for Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune og Region Midt. Jeg underviser i retorik for BUPL, Danmarks Lærerforening og Region Midt. Jeg underviser i ledelseskommunikation for Coop, Københavns Byret og Topdanmark.

Baggrund og uddannelse

Jeg er uddannet i sprog, retorik og psykologi på Københavns Universitet (cand.mag.). Jeg har flere uddannelser i forhandlingsteknik, herunder fra Project on Negotiation på Harvard Law School. Jeg er også uddannet kognitiv adfærdsterapeut med erfaring fra klinisk praksis, og uddannet konfliktmægler.

Medier

Jeg har medvirket som forhandlingsrådgiver i tv- og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, og Radio24Syv. Jeg giver også jævnligt interviews til aviser og fagblade. Læs mere ...

 KontaktOs3