Portræt farve 1Kaare Thomsen

Specialist i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik

Jeg arbejder med metoder der gør mere overbevisende i dialoger. Mine særlige arbejdsområder er:

  • Forhandlingsteknik. At skabe aftaler der har værdi for alle parter
  • Retorik. At overbevise, argumentere, motivere, vende et nej til et ja
  • Samtaleteknik. At bruge sproget og kropssproget mere bevidst

Bøger til din faglige udvikling

Mine bøger tager udgangspunkt i din praktiske virkelighed og på hvad der reelt kan bidrage til at du lykkes. Tryk på forsiderne herunder for at læse mere.

KunstenAtHoldeKaeftForside   LærAtForhCoverBillede   MoedeledelseForside   9788792235114

Baggrund og uddannelse

Jeg er cand.mag. i sprog, psykologi og retorik. Gennem årene har jeg uddannet mig yderligere inden for mine særlige områder. Jeg har bl.a. diplom fra Project on Negotiation på Harvard Law School. Jeg er også uddannet kognitiv adfærdsterapeut fra Kognitivt Psykologcenter, og uddannet konfliktmægler fra Center for Konfliktløsning. Jeg har en uddannelse i adfærdsøkonomi fra Københavns Universitet, samt flere forløb i international forhandlingskultur. Min vigtigste baggrund er de mange års erfaring som rådgiver, underviser, foredragsholder og forfatter inden for personlig kommunikation.

TV, radio, podcast og trykte medier

Jeg medvirker ind imellem som gæst i tv og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, Radio24Syv, IDA's podcast m.fl. Hos Gottleben er jeg vært på podcasten Negotiators. Jeg giver også jævnligt interviews om forhandlingsteknik og kommunikation til aviser og fagblade. Læs mere ...

Her kan du møde mig

Du møder mig som underviser på mange af Gottlebens åbne kurser. Desuden kan jeg bookes til kurser, workshops og foredrag hos jer. I særlige tilfælde arbejder jeg som coach for bl.a. forskere, politikere og ledere. Kontakt mig på tlf. 70 20 36 37, eller skriv direkte til mig på kaare@gottleben.com.

Seneste kunder: Alm.Brand, BUPL, Dagrofa, Dansk Musikpædagogisk Forening, Digitaliseringsstyrelsen, Dyrenes Beskyttelse, HK, Horten Advokatpartnerselskab, Københavns Kommune TMF, Psykiatrisk Center Sankt Hans, Region Nord, Rigsarkivet, Skanderborg Kommune, Symbion, UC Syd, Ørsted.