Om Gottleben. Vi underviser i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik

Vi hjælper ledere og medarbejdere med at få succes i forhandlinger, møder og dialoger. Vores speciale er samtaleteknik, og vi arbejder forskningsbaseret, tværfagligt og kreativt med værktøjer fra retorik og psykologi. Vores metoder har for længst bevist deres effektivitet, og over 10.000 personer har gennemført vores kurser i og uden for Danmark.

Vi tilbyder kompetenceudvikling i:

Forhandlingsteknik åbent kursusEksempler på temaer vi arbejder med: assertiv kommunikation, samarbejdets værktøjer, feedback, forhandlingspsykologi, intern kommunikation, klagehåndtering, konflikthåndtering, kunde- og leverandørdialog, debitorforhandling, lederens samtaler, motiverende samtaler, lønforhandling, overbevisende samtaleteknik, skriftlig dialog.

Hvem er vi?

Vi er et lille team af erfarne specialister i retorik, psykologi og forhandling. Virksomhedens grundlægger er Kaare Thomsen.

Referencer

Vi arbejder for store og små virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. Vi har senest arbejdet for:

Alm.Brand, Bring, Anklagemyndigheden, BUPL, Dagrofa, Coop, Cotes, Danmarks Lærerforening, Dansk Metal, Dansk Musiker Forbund, Digitaliseringsstyrelsen, DSB, Dyrenes Beskyttelse, FK Distribution, FOA, Foreningen af Praktiserende Speciallæger, Fredericia Kommune, Frederiksberg Kommune, Gorisson Federspiel, HK, Horten Advokatpartnerselskab, KL, Kosan Crisplant, Københavns Kommune, LM Wind Power, Lowell, MAN Energy Solutions, Naturstyrelsen, Nomeco, Odense Universitetshospital, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Straumann, Sydvestjysk Sygehus, UC Syd, Vejen Kommune, Ørsted UK. Se flere ...

Vores historie

Virksomheden hed tidligere Praktikon og er grundlagt i 1995. Gennem vores lange historie som læringsfirma har vi skabt vores egen niche inden for personlig kommunikation. Varemærket Gottleben er registreret første gang i 2010, først for erhvervsforlaget Gottleben, siden for den kursus- og rådgivningsvirksomhed vi er vokset til at være i dag.

Kom og besøg os

Vi er gode til at lave kaffe og byder gerne på en kop hvis du har lyst til at udveksle ideer og tanker om uddannelse i forhandlingsteknik, overbevisende kommunikation eller konflikthåndtering. Kontakt os ...