Om Gottleben

Vi underviser i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik

Vi hjælper ledere og medarbejdere med at få succes i forhandlinger og med at kommunikere effektivt når udfordringen kræver noget særligt. Vores metodiske arbejde bygger på høj faglighed inden for retorik og forhandlingspsykologi. Vi arbejder tværfagligt og kreativt, herunder med udvikling af nye værktøjer til vanskelige forhandlinger.

classroomArchitects

OnlineKursus1Kurser, workshops, foredrag, online undervisning, e-learning og bøger

Vi leverer først og fremmest kurser og workshops til virksomheder og organisationer. Nogle af vores ydelser foregår online, fx på Teams. Ud over kurserne yder vi også konkret forhandlings- og kommunikationsrådgivning i udvalgte sager. Vi har desuden valgt at være underleverandør til et lille antal udbydere af kurser, og endelig holder vi en del foredrag.

Vi holder åbne kurser i forhandling, argumentation og videregående forhandling, samt et modulopbygget læringsforløb med certificering. De holdes i København, og du kan tilmelde dig her på sitet.

Gottleben er samtidig et veletableret forlag hvor vi udgiver bøger om forhandlingsteknik og retorik. Derudover tilbyder vi e-learning på højt niveau, og på sitet her finder du også en podcast og en blog om forhandling og retorik.

Et lille team af erfarne specialister

Vi er et lille, tværfagligt team bestående af højtuddannede og erfarne specialister inden for forhandling, retorik og psykologi, og vi er også specialiseret i konfliktløsning, kropssprog, argumentation, debat og skriftlig kommunikation. Virksomhedens grundlægger og direktør er Kaare Thomsen. Se en oversigt over Gottlebens konsulenter og undervisere her ...

Referencer

Vi arbejder for store og små virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. Vi har senest arbejdet for:

Alm.Brand, Body Shop, Bring, Anklagemyndigheden, BUPL, Dagrofa, Coop, Cotes, Danmarks Lærerforening, Dansk Metal, Dansk Musiker Forbund, Digitaliseringsstyrelsen, DSB, Dyrenes Beskyttelse, FK Distribution, FOA, Foreningen af Praktiserende Speciallæger, Fredericia Kommune, Frederiksberg Kommune, Gribskov Kommune, Gorisson Federspiel, HK, HjulmandKaptain Advokater, Horten, Kommunernes Landsforening, Kosan Crisplant, Københavns Byret, Københavns Kommune, L'Occitane Düsseldorf, LM Wind Power, Lomax, Lowell, MAN Energy Solutions, Naturstyrelsen, Nomeco, Odense Universitetshospital, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Straumann, Sydvestjysk Sygehus, UC Syd, Vejen Kommune, Ørsted UK. Se flere ...

Kontakt os ...