Om Gottleben

Vi underviser i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik

Vi hjælper ledere og medarbejdere med at få succes i forhandlinger og med at kommunikere effektivt når udfordringen kræver noget særligt. Vores metodiske arbejde bygger på høj faglighed inden for retorik og forhandlingspsykologi. Vi arbejder tværfagligt og kreativt, herunder med udvikling af nye værktøjer til vanskelige forhandlinger.

KaareUnderviser

OnlineKursus1Kurser, workshops, foredrag, online undervisning, e-learning og bøger

Vi leverer først og fremmest kurser og workshops til virksomheder og organisationer. Nogle af vores ydelser foregår online, fx på Teams. Ud over kurserne yder vi også konkret forhandlings- og kommunikationsrådgivning i udvalgte sager. Vi har desuden valgt at være underleverandør til et lille antal udbydere af kurser, og endelig holder vi en del foredrag.

Vi holder åbne kurser i forhandling, argumentation og videregående forhandlingstræning, samt et sammensat forløb med certificering i forhandlingsteknik. Disse kurser foregår altid i København, og du kan tilmelde dig her på sitet.

Nogle af vores produkter retter sig mod enkeltpersoner der på egen hånd ønsker at øge deres viden og færdigheder. Vi udvikler og yder nu e-learning til en meget lav pris, og du kan gratis lytte til vores podcast og læse vores blog. Og endelig er Gottleben et veletableret fagforlag med en række titler om forhandling og kommunikation. En ny og anderledes forhandlingsbog er på vej, og som følge af vores aktiviteter uden for Danmark vil vi i nær fremtid at udgive oversættelser til engelsk, fransk og tysk.

Hvem er vi?

Vi er et lille, tværfagligt team bestående af højtuddannede og erfarne specialister inden for forhandling, retorik og psykologi, og vi er også specialiseret i konfliktløsning, kropssprog, argumentation, debat og skriftlig kommunikation. Virksomhedens grundlægger og direktør er Kaare Thomsen. Se de alle Gottlebens konsulenter og undervisere her ...

Referencer

Vi arbejder for store og små virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. Vi har senest arbejdet for:

Alm.Brand, Bring, Anklagemyndigheden, BUPL, Dagrofa, Coop, Cotes, Danmarks Lærerforening, Dansk Metal, Dansk Musiker Forbund, Digitaliseringsstyrelsen, DSB, Dyrenes Beskyttelse, FK Distribution, FOA, Foreningen af Praktiserende Speciallæger, Fredericia Kommune, Frederiksberg Kommune, Gribskov Kommune, Gorisson Federspiel, HK, Horten, Kommunernes Landsforening, Kosan Crisplant, Københavns Kommune, L'Occitane Düsseldorf, LM Wind Power, Lowell, MAN Energy Solutions, Naturstyrelsen, Nomeco, Odense Universitetshospital, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Straumann, Sydvestjysk Sygehus, UC Syd, Vejen Kommune, Ørsted UK. Se flere ...

Kontakt os ...