Om Gottleben. Vi underviser i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik

Vi hjælper ledere og medarbejdere med at få succes i forhandlinger, møder og dialoger. Ikke mindst når dialogen giver udfordringer og uenigheder skal håndteres. Vi er Danmarks mest specialiserede virksomhed inden for samtalekultur, samtalepraksis og samtaleteknik. Over 10.000 personer har gennemført vores kurser i og uden for Danmark.

Vi tilbyder kompetenceudvikling i:

Forhandlingsteknik åbent kursusEksempler på temaer vi arbejder med: debitorsamtaler, feedbackkultur, forhandlingspsykologi, intern dialog, klagehåndtering, konflikthåndtering, kunde- og leveradørdialog, lederens samtaler, motiverende samtaler, det overbevisende budskab, retorisk rådgivning, skriftlig dialog.

Hvem er vi?

Vi er et lille team af erfarne specialister i retorik, psykologi og forhandling. Virksomhedens leder og grundlægger er Kaare Thomsen.

Referencer

Vi arbejder for store og små virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. Vi har senest arbejdet for:

Alm.Brand, BUPL, Dagrofa, Coop, Danmarks Lærerforening, Dansk Musikpædagogisk Forening, Digitaliseringsstyrelsen, DSB, Dyrenes Beskyttelse, FOA, Foreningen af Praktiserende Speciallæger, HK, Horten Advokatpartnerselskab, Fredericia Kommune, Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommunelærerforening, Jammerbugt Kommune, Københavns Kommune, LM Wind Power, Naturstyrelsen, Nomeco, Psykiatrisk Center Skt. Hans, Varde Kommune, Vejen Kommune, Ørsted og Aalborg Universitet. Se flere ...

Vores historie

Virksomheden hed tidligere Praktikon og er grundlagt i 1995. Gennem vores lange historie som læringsfirma har vi skabt vores egen niche inden for personlig kommunikation. Varemærket Gottleben er registreret første gang i 2010, først for erhvervsforlaget Gottleben, siden for det full service læringsbureau vi er vokset til at være i dag. Vi er i vækst, og det seneste par år har vi oplevet en stor tilgang af nye, faste kunder.

Kom og besøg os

Vi er gode til at lave kaffe og byder gerne på en kop hvis du har lyst til at udveksle ideer og tanker om uddannelse i forhandlingsteknik, overbevisende kommunikation eller konflikthåndtering. Kontakt os ...