Om Gottleben

4MODELGottleben Institute er et dansk retorikfirma, hvor vi underviser i værktøjer, der styrker kommunikation og indflydelse. Vores primære faglige vinkler er forhandlingsteknik, mødeledelse, argumentation og konflikthåndtering. Gottleben er også et forlag med speciale i bøger om retorik og kommunikation. Virksomheden er grundlagt i 2010.

Vi afholder åbne kurser og uddannelser i København cirka 30 dage om året. Se detaljer under de enkelte kurser. De fleste arbejdsdage tilbringer vi ude hos kunderne overalt i Danmark med at undervise, holde foredrag eller løse konsulentopgaver.

Vi har det seneste år arbejdet for Alm. Brand, Banedanmark, Berlingske, Bestseller, Coop, Dagrofa, Danmarks Lærerforening, HOFOR, Københavns Kommune, LM Wind Power, Lån & Spar, MAN Diesel & Turbo, Naturstyrelsen, NCC, Novo Nordisk, Prosa, Region Midt, Rigsarkivet, Syddansk Universitet, AAlborg Universitet m.fl.

Hvem er vi?

Portræt lille farve 2

Kaare Thomsen er Gottlebens direktør og grundlægger. Han er retorisk og psykologisk rådgiver med forhandling, argumentation og konfliktløsning som arbejdsområder. Han er forfatter til flere bøger, herunder bestselleren Lær at forhandle. Uddannelse: cand.mag. i fransk og psykologi med BA-tilvalg i retorik. Læs mere >

MichaelSjoeberg

Michael Sjøberg er ekspert i kropssprogsanalyse, forhandlingsteknik og krisekommunikation. Han er uddannet hos Scotland Yard i forhandling og har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept. Han er kaptajn af reserven og er oprindelig sprogofficer samt cand.scient.pol. Michael underviser i kropssprog, tillidsopbygning og international forhandling. 

GretheKjoelby3

Grethe Kjølby er ekspert i interessebaseret forhandlingsteknik, herunder flerpartsforhandling. Hun har lang erfaring som forhandler, bl.a. som marketingchef og marketingdirektør. Hun underviser i Gottlebens forhandlingskoncept som tilknyttet konsulent. Hun arbejder især med Gottlebens strategiskema og anvendelsen heraf i delegationer og komplekse forhandlinger.

Reinhard Stelter

Reinhard Stelter er specialist i den konstruktive dialog, herunder magtdynamikker og autenticitet. Han underviser på Gottlebens kurser i kommunikation og samarbejde. Reinhard er professor i psykologi på Københavns Universitet og ph.d. i psykologi. Han er forfatter til en række populære bøger om dialog og ledelse, herunder Kunsten at dvæle i dialogen.

Hyldahl

Jens Hyldahl er specialist i konflikthåndtering og arbejder bredt i psykiatrien og erhvervslivet som underviser, coach og facilitator. Han er også konsulent i Center for Konfliktløsning, som vi samarbejder med, og han er indehaver af firmaet Contrazone. Uddannelse: cand.mag. i psykologi. Jens Hyldahl kan bookes gennem Gottleben til foredrag, undervisning og konfliktcoaching.

 LeelaLegene 4

Leela Legêne Thomsen er retoriker, tekstforfatter og sproglig rådgiver. Hun underviser på kurser i skriftlig kommunikation og kan bookes som rådgiver i tekstproduktion, idéarbejde og taleskrivning. Leela Legêne Thomsen er BA i retorik og har mange års erfaring som skrivende journalist inden for livsstil og mode og som social media copywriter.