Indkøbsforhandling - forhandlingskursus for indkøbere

Kursus i forhandling og samtaleteknik for indkøbere

Dette kursus i indkøbsforhandling holdes i tilpasset form for den enkelte kunde og er opbygget ud fra den virkelighed, jeres forhandlere sidder i hver eneste dag. Kurset giver en både teoretisk og praktisk opgradering af deltagernes færdigheder i forhandlingsteknik og vil sikre bedre vilkår og priser i jeres indkøbsfunktion. Men kurset giver også træning i partnerskabsforhandling, hvor formålet er at udvikle og optimere relationen til den enkelte leverandør.

Kurser i forhandlingsteknik og strategisk samtaleteknik er Gottlebens hovedprodukt, og vi arbejder tværfagligt med forhandlingsvidenskab, psykologi og retorik.

Ønsker du som enkeltperson at udvikle dine forhandlingsevner, anbefaler vi kurset Forhandlingsteknik.

Underviseren på forhandlingskurset for indkøbere

Kaare Thomsen er specialist i forhandlingsteknik og har mange års erfaring som forhandlingsunderviser og forhandingsrådgiver. Han er forfatter til bestselleren Lær at forhandle, som deltagerne får på kurset.

Målgruppe

Målgruppen kan være både erfarne og uerfarne indkøbere. Vi holder kurset såvel for organisationer, hvor man forhandler hårdt og hurtigt over telefon og mail, og for virksomheder, der opbygger partnerskaber med deres leverandører.

Referencer

Blandt vores referencer er Alfa Laval, Dagrofa, Fleggaard, Forsvarets Ejendomsstyrelse, Kiwi, Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning, Lidl, Roskilde Kommune og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.

Udbytte af kurset Forhandlingsteknik for indkøbere

Deltagernes evne til at arbejde strategisk i forhandlingen øges betragteligt, og kurset kan lægge grunden til en mere struktureret forhandlingskultur i jeres indkøbsfunktion. Deltagerne dygtiggøres både i den hårde købslagningsforhandling, der ofte kan være telefonisk, og i partnerskabsforhandlingen, der ikke alene giver bedre vilkår og priser, men også knytter leverandøren til jer i et positivt samarbejde.

Indhold på kurset Indkøbsforhandling

Undervisningen er struktureret i et forløb, hvor gennemgang af teori og værktøjer veksler med realistisk, praktisk træning. Selv på kortere workshops og i foredrag tilstræber vi en interaktiv form med øvelser.

 • Strategisk forberedelse af indkøbsforhandlingen
 • Relationen til modparten og åbningen af den enkelte forhandling
 • Interessedialog og samtaleteknik - sådan gør du forhandlingen positiv
 • Forstå magtforholdet, og lær at undlade unødig magtanvendelse
 • Lær at skelne - hvornår er det en forhandling, og hvornår er det noget andet?
 • Lær at kommunikere stærkt med ikke-krænkende sprogbrug og facework
 • Spørgeteknik, der påvirker modparten i den retning, du har brug for
 • Hård og blød købslagning - den endelige vilkårsforhandling
 • Indkøbsforhandlingens psykologiske spil
 • Håndtering af modparters pres og manipulation
 • Motivation, følelser og konflikter - sådan tackler du svære situationer
 • Forhandlings- og samtaleøvelser med feedback.

 

Kursusinfo

Afholdes    Som firmakursus hos kunden 
Varighed Kurser: 1 eller 2 dage
(Alternativt som 2-5 timers workshop)
Pris  Efter aftale - kontakt os for tilbud
Underviser  Kaare Thomsen

Få et tilbud: Ring 44 22 37 58 eller skriv til os.


Udtalelser

Underviseren var helt klart styrken i det her kursusforløb. Han rummer alle deltagerne og var så fantastisk dygtig til at sætte sig ind i vores dagligdag på arbejdet. Og endnu bedre - så talte han ud fra egne erfaringer. Fantastisk! Jeg er kommet hjem med 2 modeller, som jeg fremover vil trække frem, når jeg skal forhandle med leverandører. Det bliver vist ikke bedre, end hvad Kaare Thomsen leverede til os!
Cathrine Værnhøj Andersen, indkøber, Dagrofa.

Kursets styrke var al den viden, underviseren havde, og måden han underviste på: Vi blev introduceret til redskaber og lærte teorien, og derefter prøvede vi det i praksis. Jeg føler, at jeg nu kan forbedre mine resultater, og at jeg bedre forstår mine træk under forhandlingen takket være de faglige input og det materiale, vi fik.
Sezer Sahin, indkøber, Dagrofa. 

Gode værktøjer til forhandling og spørgeteknik. Dorthe Jensen, produktchef, Kiwi.

Jeg fik gode værktøjer til spørgeteknik, spørgeteknik, købslagning og argumentation. Kurset virkede gennemarbejdet og tilpasset vores situation. Martin Kærgaard, produktchef, Kiwi.

Kurset rusker op i mange ting. Spørgeteknik var super godt. Anders Hounsgaard, produktchef, Kiwi.

Styrken var værktøjerne, der vil hjælpe mig til at blive bedre til forhandling. Jørgen Larsen, produktchef, Kiwi.

Kursets styrke var de håndgribelige værktøjer og at man fik en ændret tilgang til forhandlinger. Jonas Kristensen, instore koordinator, Kiwi.

Et super godt og udbytterigt kursus, som gav mig meget med hjem til mit job som strategisk indkøber. Heidi K. Gornitzka, Alfa Laval Copenhagen

Et velorganiseret kursus i forhandlingsteknik de sidste 2 dage har givet mig en større indsigt i mine og virksomhedens styrker. Værktøjskassen er fyldt op med nye effektive redskaber, som jeg med garanti vil benytte allerede i dag. Jeg er overrasket over den værdi 2 dages kursus kan have - jeg føler, jeg har deltaget i et 3 ugers kursus. Kurset kan varmt anbefales til alle, der har behov for at forhandle - der er garanti for et godt udbytte både for medarbejderen og virksomheden. Tusind tak for mere viden og 2 værdifulde dage. Helle Harbo, Purchase and marketing manager

Kurset giver én de rigtige værktøjer til at kunne gå i forhandling. Det har på flere punkter været en eye opener. De bedste anbefalinger! Karsten Høvdinghoff, strategisk indkøber.

Kurset Forhandlingsteknik er rigtig godt for dig der ønsker nogle brugbare metoder og redskaber til at skabe resultater i virkelige situationer. Niels Christian Revsbech Jensen, strategisk indkøbskonsulent.

Forhandlingsteknik med Kaare Thomsen som underviser har åbnet døren til helt nye og brugbare teknikker som jeg kan bringe i spil i min hverdag fra i morgen. Gitte Mosegaard, Roskilde Kommune.

Det var lærerigt, interessant - og faktisk også hyggeligt og sjovt. Kaare er dygtig til at formidle og god til at tilpasse indholdet af kurset til de forskellige kursusdeltagere. Gerd Dam-Madsen, strategisk indkøber.