Certificeret forhandler - forhandlingsuddannelse

Uddannelse i forhandlingsteknik med certificering

Denne uddannelse i forhandlingsteknik giver dig et samlet forløb, hvor du opbygger maksimal ekspertise og får dybdegående træning i at få gevinst i alle slags forhandlinger. Forløbet slutter med en prøveforhandling med certificering.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til specialister og ledere, der forhandler meget, og som har brug for indsigt og træning ud over, hvad et enkelt forhandlingskursus kan give. Vi fordrer ikke specifikke forudsætninger, men du skal være indstillet på at deltage på samtlige dage, og der vil være opgaver at fuldføre samt læsning mellem modulerne.

Undervisere på forhandlingsuddannelsen

Portræt lille farve 2Kaare Thomsen er specialist i forhandlingsteknik og forfatter til bestselleren Lær at forhandle. Han arbejder for kunder som A.P. Møller Maersk, BaneDanmark, Finansministeriet, FOA, Forsvaret, Københavns Kommune, Man Diesel & Turbo, Rigspolitiet, Topdanmark, Udenrigsministeriet og mange flere.

GretheKjoelby3

Grethe Kjølby er ekspert i forhandlingsstrategi og har undervist siden 2009. Hun er specialiseret i Gottlebens strategiske værktøjer til planlægning og analyse, herunder strategiskemaet og dets brug i komplekse forhandlinger og i delegationer.

MichaelSjoebergMichael Sjøberg underviser på dette modul i opbygning af tillid i særligt vanskelige forhandlinger. Michael er udddannet gidselforhandler i Scotland Yard og har været med til at implementere militærets koncept for håndtering af gidselsituationer. Han er samtidig ekspert i kropssprog og akut stresshåndtering i forhandlinger.

Udbytte for deltageren

Du får et dybere kendskab til forhandlingsteorier, og du får seriøs træning i at komme igennem vanskelige situationer og vende dem til din fordel. Du får trænet dit overblik, din selvdisciplin og dine reaktioner, og din sikkerhed i alle forhandlingssituationer vil blive betydeligt styrket.

Udbytte for virksomheden

Virksomheden får en forhandler tilbage, som kan sendes ud på de vanskeligst opgaver og klare dem med succes, både som individuel forhandler og som medlem af en delegation.

Sådan kan du tilrettelægge din forhandlingsuddannelse

Uddannelsen kan bygges gradvist op af de 3 moduler. Har du fx allerede gennemført ét eller to moduler, kan du gøre uddannelsen færdig og tage certificering.

Datoer i 2017-18

Modul 1 - vælg mellem:  
22.-23. november 2017
30.-31. jan. 2018
13.-14. mar. 2018
13.-14. juni 2018
5.-6. sep. 2018
21.-22. nov. 2018

Modul 2 - vælg mellem:
10.-11. april 2018
30.-31. okt. 2018

Modul 3 - vælg mellem:
6.-7. dec. 2017
5.-6. dec. 2018

Modul 1: Forhandlingsteknik.  Indføring og træning i forhandlingens grundprincipper. Strategi, forberedelse, interesser, købslagning, samtaleteknik og forhandlingspsykologi.

Modul1

Modul 2: Argumentation og gennemslagskraft. Træning i at overbevise og motivere modparter. Retorisk og psykologisk teori om beslutninger og overtalelse, træning i at tale for en sag. Personlighedstyper. Arbejde med troværdighed og fremtræden.

Modul2

Modul 3: Avanceret forhandlingsteknik. Videregående forhandlingsteknik med intensiv forhandlingstræning på højt niveau og flerpartsforhandling. Test og certificering.

Modul3

Valgfrit modul 4: Kropssprog og signaler. Tidligere og nuværende deltagere på uddannelsen Certificeret forhandler kan tilvælge modulet, som vil fremgå af det endelige certifikat.

Gå til top >

Info

Varighed 3 moduler a 2 dage = 6 dage
Pris pr. deltager  29.500 plus moms
Sted København
Datoer 2017-18 Modul 1 - vælg mellem:  
22-23 nov 2017

30.-31. jan. 2018
13.-14. mar. 2018
13.-14. juni 2018
5.-6. sep. 2018
21.-22. nov. 2018

Modul 2 - vælg mellem:
10.-11. april 2018
30.-31. okt. 2018

Modul 3 - vælg mellem:
6.-7. dec. 2017

5.-6. dec. 2018

 

Forhandlingsuddannelse
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:(*)
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:(*)
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
 10. Tilmeld gratis artikelpost?
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Denne uddannelse kan holdes som internt forløb hos jer for en gruppe på op til 12 personer. Ring 70 20 36 37, eller skriv til os og få et tilbud.

Udtalelser:

Dejligt med de mange praktiske forhandlingsøvelser. Martin Thomsen, Afdelingschef, Herlev Kommune. Certificeret i 2015.

Et super godt og udbytterigt kursus, som gav mig meget med hjem til mit job som strategisk indkøber. Heidi K. Gornitzka, Alfa Laval Copenhagen

Tak for et super kursus i forhandlingsteknik i går. Din direkte og uden omsvøb tilgang til emnet og ikke mindst os deltagere sætter jeg stor pris på. Jeg fik virkelig meget ud af vores fælles 8 timer. Troels Wenzel, markedschef, COWI

Tak for en meget inspirerende dag, som allerede lader til at have været ganske givende for os alle tre fra GreenGo. Vi forsøger at få diskuteret og implementeret nye teknikker og processer internt. Jonas Mørch Sørensen, Project Manager, GreenGo Energy A/S

I enjoyed the theory. The exercises stretced me, which was good. Very interesting and useful course. Learned things for professional and personal life. I will recommend it, and I would consider doing 'Persuasion Skills' as well. Richard Higginson, British Embassy, Copenhagen

Formidable trainer! Highly relevant knowledge in most situations. Easy to absorb material - practical focus easy to implement. Personalized feedback major strength. Frederik Thestrup

Særdeles godt niveau - og heldigvis ikke præget af de floskler, der normalt florerer inden for kursusbranchen. Gedigen undervisning af en kompetent kursusleder. Niels M. Holst, Seniorkaptajn, Rederiet Færgen