Certificeret forhandler - forhandlingsuddannelse

Uddannelse i forhandlingsteknik med certificering

Denne uddannelse i forhandlingsteknik giver dig et samlet forløb, hvor du opbygger særlig ekspertise og får dybdegående træning i at få gevinst i alle slags forhandlinger. Forløbet består af 3 moduler, hvor du arbejder med værktøjer til interessebaseret forhandling, forhandlingspsykologi, samtaleteknik, argumentation, kropssprog og flerpartsforhandling. Når kurserne er gennemført, får du bevis for certificering.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til specialister og ledere, der forhandler meget, og som har brug for indsigt og træning ud over, hvad et enkelt forhandlingskursus kan give. Vi fordrer ikke specifikke forudsætninger, men du skal være indstillet på at deltage på samtlige dage, og der vil være opgaver at fuldføre samt læsning mellem modulerne.

Undervisere på forhandlingsuddannelsen

Portræt lille farve 2Kaare Thomsen er specialist i forhandlingsteknik og forfatter til bestselleren Lær at forhandle. Han arbejder for kunder som A.P. Møller Maersk, BaneDanmark, Finansministeriet, FOA, Forsvaret, Københavns Kommune, Man Diesel & Turbo, Rigspolitiet, Topdanmark, Udenrigsministeriet og mange flere.

GretheKjoelby3

Grethe Kjølby er ekspert i forhandlingsstrategi og har undervist siden 2009. Hun er specialiseret i Gottlebens strategiske værktøjer til planlægning og analyse, herunder strategiskemaet og dets brug i komplekse forhandlinger og i delegationer.

MichaelSjoebergMichael Sjøberg er ekspert i kropssprog og underviser i aflæsning af modparter. Michael er udddannet gidselforhandler i Scotland Yard og har været med til at implementere militærets koncept for håndtering af gidselsituationer. Han er desuden ekspert i krise- og stresshåndtering i vanskelige dialoger.

Udbytte for deltageren

Du får et dybere kendskab til forhandlingsteorier, og du får seriøs træning i at komme igennem vanskelige situationer og vende dem til din fordel. Du får trænet dit overblik, din selvdisciplin og dine reaktioner, og din sikkerhed i alle forhandlingssituationer vil blive betydeligt styrket.

Udbytte for virksomheden

Virksomheden får en forhandler tilbage, som kan sendes ud på de vanskeligst opgaver og klare dem med succes, både som individuel forhandler og som medlem af en delegation.

Sådan kan du tilrettelægge din forhandlingsuddannelse

Uddannelsen kan bygges gradvist op af de 3 moduler. Har du fx allerede gennemført ét eller to moduler, kan du gøre uddannelsen færdig og opnå certificering.

Modul 1: Forhandlingsteknik.  Indføring og træning i forhandlingens grundprincipper. Strategi, forberedelse, interesser, købslagning, samtaleteknik og forhandlingspsykologi. De 5 essentielle værktøjer.

Modul1

Modul 2: Argumentation og samtaleteknik. Træning i at overbevise og motivere modparter i samtaler og dialoger. Retorisk og psykologisk teori om beslutninger og overtalelse, træning i at håndtere indvendinger og modstand.

Modul2 2

Modul 3: Avanceret forhandlingsteknik. Videregående forhandlingsteknik med intensiv træning, delegations- og flerpartsforhandling, aflæsning af modparters kropssprog. Certificering.

Modul3

Info

Varighed 3 moduler a 2 dage = 6 dage
Pris pr. deltager  22.000 plus moms
Sted København
Datoer
Modul 1 - vælg mellem:  
30.-31. okt. 2019
27.-28. nov. 2019 
22.-23. jan 2020
25.-26. mar. 2020
12.-13. maj 2020
8.-9. sep. 2020
3.-4. nov. 2020


Modul 2 - vælg mellem:
1.-2. okt. 2019
4.-5. feb. 2020
10-11. juni 2020
15.-16. sep. 2020
11.-12. nov. 2020

Modul 3 - vælg mellem:
4.-5. dec. 2019
2.-3. dec. 2020

 

Dato er obligatorisk

Navn er obligatorisk

Gyldig emailadresse er obligatorisk

Stilling er obligatorisk

Firma er obligatorisk

Adresse er obligatorisk

Postnummer og by er obligatorisk

Invalid Input

Invalid Input

Vi kontakter dig umiddelbart efter din tilmelding og aftaler specifikke datoer for dine 3 moduler.

Denne uddannelse kan holdes som internt forløb hos jer for en gruppe på op til 12 personer. Ring 70 20 36 37, eller skriv til os og få et tilbud.

Udtalelser:

Jeg har opnået større selvsikkerhed i forhandlingssituationer og er blevet mere bevidst om mine styrker og svagheder. Jeg er specielt glad for at bruge strategiskemaet og vil arbejde på også at blive mere sikker i spørgetårnet og motivationstrappen. Diana Kiiskinen, Salgs- og udviklingschef, Symbion A/S

Jeg har virkelig fået styrket min forhandlingsteknik. Jeg vil få speciel glæde af værktøjer som facework og guided discovery, og af kropssprogsanalyse. Søren Rosfeldt, teamleder, Dagrofa

Godt, bredt fagligt niveau til fremtidige forhandlinger. Kropssprog som emne var yderst interessant. Forhandlingsspil med video og opfølgende evaluering er et super godt pædagogisk værktøjer. Christian Fahnøe, erhvervsrådgiver, Lån & Spar

Uddannelsen har givet mig større indblik i forhandlingens kunst, og nye redskaber og teknikker til kommende forhandlinger. Jeg er uden tvivl meget bedre rustet til kommende udfordringer. Værktøjer som parade-riposte, forhandlingshjulet, bytteskemaet og spørgeteknik var specielt interessante for mig. Rune Mai Jørgensen, Sales Manager, MAN Diesel & Turbo

Dejligt med de mange praktiske forhandlingsøvelser gennem hele uddannelsen. Martin Thomsen, Afdelingschef, Herlev Kommune

Et super godt og udbytterigt kursus, som gav mig meget med hjem til mit job som strategisk indkøber. Heidi K. Gornitzka, Alfa Laval Copenhagen