Kropssprog - læs de nonverbale signaler

Kropssprogsanalyse og den tillidsfulde relation

Lær at se, hvad kropssproget afslører, og brug din forståelse aktivt i vanskelige forhandlinger og dialoger. Kurset udvikler din evne til at se og høre om det er sandsynligt at din modpart siger sandheden. Selvom man ikke med sikkerhed kan bruge kropssprogsanalyse som "løgndetektor", gør det en kolossal forskel at kende tegnene på uoprigtig og skjulte dagsordener.

Underviseren på kurset Kropssprog

MichaelSjoebergMichael Sjøberg er ekspert i kropssprog, forhandling og krisekommunikation. Han er uddannet hos Scotland Yard i gidselforhandling og har været med til at skabe Forsvarets gidselhåndteringskoncept. Han er kaptajn af reserven og er oprindelig sprogofficer samt cand.scient.pol.

Målgruppe for kurset Kropssprog

Kurset henvender sig til forhandlere, konfliktmæglere og konfliktparter, der har brug for at udvikle deres forståelse af selve relationens rolle i håndtering af problemer. Deltagerne kommer fra mange forskellige brancher og erhverv. Nogle af deltagerne deltager på eller har diplom fra Gottlebens uddannelse Certificeret forhandler. For disse deltagere kan kurset indgå som tilvalg, og der udstedes nyt certificeringsbevis, hvoraf det fremgår.

Udbytte for deltageren

De færreste af os ved ret meget om kropssprog. Vi har måske set nogle populære tv-udsendelser, eller vi har hørt om det i mere generelle sammenhænge. Emnet er fascinerende, men desværre er det også præget af formidlere uden faglig uddannelse. På dette kursus får du en fagligt forsvarlig indføring i, hvordan kropssproget bruges professionelt som et led i lytte- og samtaleteknikken, og du får udryddet nogle af de mange misforståelser, der florerer.

Udbytte for virksomheden

Forståelsen af kropssprog og evnen til at skabe tillid er en faktor i gevinst, forhandlingsresultater og gode relationer med samarbejdspartnere, kunder og leverandører.

Indhold på kurset Kropssprog og tillid

Kurset Kropssprog er et interaktivt forløb med forelæsninger, diskussioner og øvelser.

  • Introduktion til hjernen, følelserne og vores kropslige reaktioner
  • Ansigtets mimik og hvordan tegnene læses
  • Typiske tegn på usandhed og uoprigtighed
  • Stemme, vejrtrækning, taletempo og sætningskonstruktioner- hvad finder du ud af, når du lytter ordentligt?
  • Hænder, skuldre, holdning, ben og fødder - lær at forstå, hvad hele kroppen fortæller
  • Territorial adfærd - hvordan en person placerer sig i rummet, og hvad det betyder
  • Masser af øvelser og eksempler

Læs også om disse kurser

Certificeret forhandler ...
Forhandlingsteknik ...
Argumentation og gennemslagskraft ...

Kursusinfo

Afholdes
På bestilling
Varighed 1 dag
Pris
Efter aftale
Holdstørrelse Efter aftale
Sted Hos kunden

Kurset kan også holdes som en kort workshop ...

Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.