Kropssprog og tillid - læs de nonverbale signaler

Kropssprogsanalyse og opbygning af den tillidsfulde relation

Lær at se, hvad kropssproget afslører, og brug din forståelse aktivt i vanskelige forhandlinger og dialoger. De to kursusdage kan bestilles enkeltvis som firmakursus. Første dag arbejder vi med forståelsen af, hvad kropssproget afslører. Du bliver trænet i at læse tegn på skjulte følelser hos modparten, herunder tegn på uoprigtighed. På dag to bruger du din viden aktivt som middel til at afspænde relationen og opnå tillidsfuld rapport, dvs. et forhold, hvor begge parter føler sig på sikker, diplomatisk grund.

Kurset kan tages som selvstændigt forløb, men kan indgå som tilvalgsmodul i Gottlebens uddannelse Certificeret forhandler. Har du allerede Gottlebens certificering, kan du tage dette kursus og få udstedt et nyt certificeringsbevis.

Underviseren på kurset Kropssprog og tillid

MichaelSjoebergMichael Sjøberg er ekspert i kropssprog, forhandling og krisekommunikation. Han er uddannet hos Scotland Yard i gidselforhandling og har været med til at skabe Forsvarets gidselhåndteringskoncept. Han er kaptajn af reserven og er oprindelig sprogofficer samt cand.scient.pol.

Målgruppe for kurset Kropssprog og tillid

Kurset henvender sig til forhandlere, konfliktmæglere og konfliktparter, der har brug for at udvikle deres forståelse af selve relationens rolle i håndtering af problemer. Deltagerne kommer fra mange forskellige brancher og erhverv. Nogle af deltagerne deltager på eller har diplom fra Gottlebens uddannelse Certificeret forhandler. For disse deltagere kan kurset indgå som tilvalg, og der udstedes nyt certificeringsbevis, hvoraf det fremgår.

Udbytte for deltageren

De færreste af os ved ret meget om kropssprog. Vi har måske set nogle populære tv-udsendelser, eller vi har hørt om det i mere generelle sammenhænge. Emnet er fascinerende, men desværre er det også præget af formidlere uden faglig uddannelse. På dette kursus får du en fagligt forsvarlig indføring i, hvordan kropssproget bruges professionelt som et led i lytte- og samtaleteknikken, og du får udryddet nogle af de mange misforståelser, der florerer. Takket være træningen på dag 2 får du desuden indblik og træning i, hvad du bruger dine observationer til i praksis. Det primære udbytte er således en forøget evne til at afspænde vanskelige relationer og bidrage til en konstruktiv arbejdsform og forståelse.

Udbytte for virksomheden

Jeres forhandlere og mødedeltagere bliver betydeligt styrket i evnen til at håndtere relationen akut. Det har uvurderlig betydning for chancen for et positivt resultat. Kursets udbytte kan derfor gøres op i problemer, der ikke eskalerer, retssager, der ikke anlægges, erstatninger, der ikke skal betales, og "møgsager", der standes i deres udvikling. Det kan også udtrykkes positivt: Forståelsen af kropssprog og evnen til at skabe tillid er en faktor i gevinst, forhandlingsresultater og gode relationer med samarbejdspartnere, kunder og leverandører.

Indhold på kurset Kropssprog og tillid

Kurset Kropssprog er et interaktivt forløb med masser af praktisk træning. Der er højst 8 på holdet, hvilket giver høj intensitet i undervisningen.

Indhold på dag 1

 • Introduktion til hjernen, følelserne og vores kropslige reaktioner
 • Ansigtets mimik og hvordan tegnene læses
 • Typiske tegn på usandhed og uoprigtighed
 • Stemme, vejrtrækning, taletempo og sætningskonstruktioner- hvad finder du ud af, når du lytter ordentligt?
 • Hænder, skuldre, holdning, ben og fødder - lær at forstå, hvad hele kroppen fortæller
 • Territorial adfærd - hvordan en person placerer sig i rummet, og hvad det betyder
 • Masser af øvelser og eksempler

Indhold på dag 2

 • Forstå dit eget kropssprog bedre
 • Få kontrol over de signaler, du udsender
 • Kunsten at "styre" en vanskelig situation i konstruktiv retning
 • Sådan virker akut stress, og sådan modarbejder du stressende faktorer
 • Kroppen og rummet - sådan gør du rummet til din medspiller
 • Sådan bruger du tillidsopbygningen aktivt i forhandlinger

Tag en hel uddannelse i forhandlingsteknik

Dette kursus indgå som frivilligt tilvalgsmodul på uddannelsen Certificeret forhandler. Har du allerede certificering, kan du tage kurset efterfølgende og få udstedt nyt certificeringsbevis.

Gå til top >

Kursusinfo

Åbne kurser    7.-8. nov. 2017  
3.-4. april 2018  
9.-10. okt. 2018  
Varighed 2 dage
Pris pr. deltager 10.500 plus moms
(8.500 plus moms som tilvalgsmodul til uddannelsen Certificeret forhandler)
Holdstørrelse 8 deltagere
Sted København

Kropssprog og tillid
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:(*)
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:(*)
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
 10. Tilmeld newsmail?
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Du kan også bestille et firmakursus. Varighed og pris efter aftale. Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.