Kaare Thomsen - vært på podcasten NegotiatorsNegotiators - med Kaare Thomsen

Podcast om forhandlingsteknik og kommunikation

Lyt med når Kaare Thomsen taler med spændende eksperter i forhandling. Vi nørder løs om retorik, strategier og værktøjer som kan gøre os alle sammen skarpere i hverdagens dialoger.

Vi har planlagt i alt 22 episoder om bl.a. kropssprog, strategi, samtaleteknik, argumenter, psykologi, adfærdsdesign - og meget mere. Målgruppen er alle der interesserer sig for forhandling og personlig kommunikation.

Episode 3: Relationer er det vigtigste, også i lønforhandlinger

Kenneth Sejlø Andersen er en af fagbevægelsens topforhandlere. Og så er han direktør for Prosa, it-branchens fagforening. I denne episode giver han gode råd til alle der interesserer sig for at få indflydelse på deres løn og arbejdsvilkår.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Episode 2: Minikursus i forhandlingsteknik

Denne episode er intet mindre end et minikursus i forhandlingsteknik. Kaare Thomsen og Grethe Kjølby taler om 2 sider af arbejdet med forhandlinger, nemlig forberedelsen af en forhandling, og udførelsen.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Episode 1: Kropssprog og forhandlingsteknik

Lyt med når en erfaren gidselforhandler og sikkerhedsrådgiver fortæller Kaare Thomsen hvordan man aflæser kropssprog - specielt med henblik på at se om modparten taler sandt.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.