Kaare Thomsen - vært på podcasten NegotiatorsNegotiators - med Kaare Thomsen

En podcast der gør dig klogere på din kommunikation

Lyt med og bliv skarpere i dine forhandlinger, møder og samtaler. Vi fordyber os i teknikker, strategier, sprog, adfærd, retorik, argumenter, kropssprog og alt andet som har indflydelse på hvor godt vi lykkes med vores kommunikation. Vært på podcasten er Kaare Thomsen.

Her på siden kan du streame alle episoder af Negotiators. Vi har desuden indsat ekstra episoder hvor Kaare Thomsen er gæst i andre podcastserier.

Ekstra episode: Kunsten at sige nej. Samtale med Mark Mayland fra PW

Mark Mayland er partner i virksomheden Personlig Workflow og vært på sin egen podcast. I denne episode er Kaare Thomsen gæst, og vi taler om at sige fra og sige nej. En svær kunst for nogle, men nemmere hvis du bruger de rigtige værktøjer.

Episode 5: Skriv strategisk - så bliver teksten klar og overbevisende

Christina Pontoppidan er en af Danmarks mest spændende retorikere. I denne episode taler vi om hvordan vi alle sammen kan blive mere strategisk bevidste når vi skriver. Til gavn for klarhed og gennemslagskraft.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Episode 4: Konflikthåndtering kan skabe positiv forandring

Jens Hyldahl Andersen er specialist i konfliktløsning, og han er efterspurgt som konfliktmægler over hele landet. Han er også en spændende samtalepartner hvis varme og nærvær du kan glæde dig til at opleve i denne episode.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Ekstra episode: Kaare Thomsen i samtale med 2 gidselforhandlere

I efteråret 2018 var Kaare Thomsen fra Gottleben gæst i Risiko Radio. Her taler han med 2 eksperter i gidselforhandling, Michael Sjøberg og Henrik Christiansen, om hvad der er en forhandling, og hvad der ikke er.

Episode 3: Relationer er det vigtigste, også i lønforhandlinger

Kenneth Sejlø Andersen er en af fagbevægelsens topforhandlere. Og så er han direktør for Prosa, it-branchens fagforening. I denne episode giver han gode råd til alle der interesserer sig for at få indflydelse på deres løn og arbejdsvilkår.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Ekstra episode: Samtale med Anders Høeg Nissen om forhandlinger

AndersHoegNissenMange kender Anders Høeg Nissen som radiovært på DR P1, hvor han var stemmen i det populære program Harddisken. I dag er han en travl ekspert i podcasting og stifter af virksomheden podLAB.

I denne episode interviewer han Kaare Thomsen om Gottlebens særlige tilgang til forhandlingsteknik og om bogen Lær at forhandle.

Episode 2: Minikursus i forhandlingsteknik

Denne episode er intet mindre end et minikursus i forhandlingsteknik. Kaare Thomsen og Grethe Kjølby taler om 2 sider af arbejdet med forhandlinger, nemlig forberedelsen af en forhandling, og udførelsen.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.

Episode 1: Kropssprog og forhandlingsteknik

Lyt med når den erfarne gidselforhandler og sikkerhedsrådgiver Michael Sjøberg fortæller Kaare Thomsen hvordan man aflæser kropssprog - specielt med henblik på at afsløre løgn og uoprigtighed.

Listen to "Negotiators - med Kaare Thomsen" on Spreaker.