E-learning i forhandling og kommunikation

Gottlebens nye portal for e-læring hedder eelearning.dk

Gottlebens platform med videobaserede, interaktive kurser er et læringsrum hvor du selv bestemmer farten, og hvor du trin for trin kan udvikle dit niveau fra begynder til ekspert. Studievært og underviser er Kaare Thomsen, kendt fra radio og tv, fra sine bestsellere om forhandlingsteknik og fra de mange kurser han holder hvert år i og uden for Danmark.

Gå til Gottleben e-learning: www.eelearning.dk

KaareElearning

Kursus 1: Strategisk forhandlingsteknik

På dette kursus arbejder vi med din strategi, din forberedelse og forhandlingens proces. Du lærer at bruge strategiskemaet i praksis, og du får praktisk øvelse i at analysere interesser, bud, mål, smertegrænse og BAF. Det vil gøre dig langt skarpere i alle slags forhandlinger, og du udvikler en arbejdsform som over tid vil udvikle dig som forhandler. Kurset består af 8 lektioner med en klar struktur. Der er i alt er 90 minutters video. Hele kurset inkl. øvelser tager således 3 timer eller måske lidt mere. Du kan fordele tiden efter behag og repetere efter behov i en hel måned for 995 kr. ex moms. Gå til kurset ...

Kursus 2: Forhandlingens dialog

Dette kursus kan tages i forlængelse af kursus 1, men det kan også tages uafhængigt af dette. Her lærer du en masse praktiske værktøjer der vil gøre dig mere effektiv i dine forhandlinger så du har større chance for at nå dine mål. Kurset omhandler åbning af forhandlinger, ordvalg, interessedialogen, spørgeteknik, købslagning, håndtering af modstand m.m. Forventes online fra den 1. september 2022.

Der vil løbende komme nye kurser til

Hurtigt vil disse kurser blive fulgt af flere, bl.a. om retorik i forhandlinger og effektiv argumentation. Vi arbejder videre med en lang række emner inden for retorik, politisk dialog, ledelseskommunikation, tillidsrepræsentanter, konflikthåndtering, vanskelige samtaler, internationalt samarbejde og skriftlig kommunikation. Med andre ord: de emner Gottleben dækker inden for fysiske kurser.

I kan også få e-learning lavet specifikt til jeres arbejdsplads

Sideløbende med Gottleben e-learning åbner vi for udvikling af skræddersyet, videobaseret e-learning til den enkelte kunde. Eksempler på emner og forløb kan være:

  • Uddannelse for ledere i effektiv lønforhandling
  • Uddannelse af frontpersonale i konflikthåndtering
  • Uddannelse i feedback, fx for en ledergruppe.

Vi lægger denne ydelse til fordi mange af vores kunder har efterspurgt den. Vi ser nye, spændende muligheder inden for blandet læring: video kombineret med realtime events, fysiske kurser, interviews (podcast), dokumenter med læringspunkter osv.