Hvem er vi?

Her ser du Gottlebens team af konsulenter og undervisere. 

   

KaarePortrSortHvid2

Kaare Thomsen er Gottlebens direktør og grundlægger. Han er retorisk og psykologisk rådgiver med forhandling, argumentation og konfliktløsning som arbejdsområder. Han er forfatter til flere bøger, herunder bestselleren Lær at forhandle. Uddannelse: cand.mag. i sprog, retorik og psykologi, kognitiv adfærdsterapeut, konfliktmægler samt diplom i forhandling fra Harvard. Læs mere ...

GretheSortHvid

Grethe Kjølby er ekspert i interessebaseret forhandlingsteknik. Hun har lang erfaring som forhandler, bl.a. som marketingchef og marketingdirektør. Hun underviser i Gottlebens forhandlingskoncept som tilknyttet konsulent. Hun arbejder især med Gottlebens strategiskema og anvendelsen heraf i delegationer og komplekse forhandlinger.

MichaelSjoeberg7

Michael Sjøberg er ekspert i kropssprogsanalyse, forhandlingsteknik og krisekommunikation. Han er uddannet hos Scotland Yard i forhandling og har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept. Han er kaptajn af reserven og er oprindelig sprogofficer samt cand.scient.pol. Michael underviser i kropssprog, tillidsopbygning og international forhandling.

KennethSortHvid

Kenneth Sejlø Andersen er ekspert i delegations- og overenskomstforhandling. Kenneth er CEO i Prosa, og han var tidligere sekretariatschef i Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening, hvor han som chefforhandler stod for forsikringsbranchens samlede overenskomstforhandler. Uddannelse: cand.scient.adm. samt master i European Social Policy Analysis.

ReinhardSortHvid

Reinhard Stelter er specialist i den konstruktive dialog, herunder magtdynamikker og autenticitet. Han underviser på Gottlebens kurser i kommunikation og samarbejde. Reinhard er professor i psykologi på Københavns Universitet og ph.d. i psykologi. Han er forfatter til en række populære bøger om dialog og ledelse, herunder Kunsten at dvæle i dialogen.

JensSortHvid

Jens Hyldahl er specialist i konflikthåndtering og arbejder bredt i psykiatrien og erhvervslivet som underviser, coach og facilitator. Han er også konsulent i Center for Konfliktløsning, som vi samarbejder med, og han er indehaver af firmaet Contrazone. Uddannelse: cand.mag. i psykologi. Jens Hyldahl kan bookes gennem Gottleben til foredrag, undervisning og konfliktcoaching.

 LeelaSorHvid2

Leela Legêne Thomsen er retoriker, tekstforfatter og sproglig rådgiver. Hun underviser på kurser i skriftlig kommunikation og kan bookes som rådgiver i tekstproduktion, idéarbejde og taleskrivning. Leela Legêne Thomsen er uddannet cand.mag. i retorik og har mange års erfaring som manuskriptforfatter, tekstforfatter og skrivende journalist.