Hvem er vi?

   

KaarePortrSortHvid2

Kaare Thomsen er Gottlebens direktør og grundlægger. Han er retorisk og psykologisk rådgiver med forhandling, argumentation og konfliktløsning som arbejdsområder. Han er forfatter til flere bøger, herunder bestselleren Lær at forhandle. Uddannelse: cand.mag. i sprog, retorik og psykologi, kognitiv adfærdsterapeut, konfliktmægler samt diplom i forhandling fra Harvard. Læs mere ...

 MichaelSjoeberg7

Michael Sjøberg er ekspert i kropssprogsanalyse, forhandlingsteknik og krisekommunikation. Han er uddannet hos Scotland Yard i forhandling og har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept. Han er kaptajn af reserven og er oprindelig sprogofficer samt cand.scient.pol. Michael underviser i kropssprog, tillidsopbygning og international forhandling.

 

GretheSortHvid

Grethe Kjølby er ekspert i interessebaseret forhandlingsteknik. Hun har lang erfaring som forhandler, bl.a. som marketingchef og marketingdirektør. Hun underviser i Gottlebens forhandlingskoncept som tilknyttet konsulent. Hun arbejder især med Gottlebens strategiskema og anvendelsen heraf i delegationer og komplekse forhandlinger.

 

JensSortHvid

Jens Hyldahl er specialist i konflikthåndtering og arbejder bredt i psykiatrien og erhvervslivet som underviser, coach og facilitator. Han er også konsulent i Center for Konfliktløsning, som vi samarbejder med, og han er indehaver af firmaet Contrazone. Uddannelse: cand.mag. i psykologi. Jens Hyldahl kan bookes gennem Gottleben til foredrag, undervisning og konfliktcoaching.

 

 LeelaSorHvid2

Leela Legêne Thomsen er retoriker, tekstforfatter og sproglig rådgiver. Hun underviser på kurser i skriftlig kommunikation og kan bookes som rådgiver i tekstproduktion, idéarbejde og taleskrivning. Leela Legêne Thomsen er uddannet cand.mag. i retorik og har mange års erfaring som manuskriptforfatter, tekstforfatter og skrivende journalist.