Videregående forhandling

Forhandlingstræning på højt niveau

 Gruppesnak

Videregående forhandling er dels et kursus der kan stå alene, dels modul 3 af Gottlebens uddannelse Certificeret forhandlerKursets formål er at udvikle dine kompetencer i forhandlingsteknik frem til topniveau. Har du gennemført dette kursus, vil du være et stærkt aktiv i enhver sammenhæng hvor forhandlinger er en del af arbejdet. Ud over træningsøvelser (med dybdegående feedback) arbejder vi videre med din strategiske forberedelse, dit samarbejde i en delegation, konflikthåndtering, kropssprog samt ubevidste faktorer og biases der kan påvirke beslutninger. Vi optager nogle af øvelserne på video (hvis du ønsker det) for at kunne fordybe os i detaljer og give dig størst mulig læring.

Holdene er små: maksimalt 8 deltagere. Det sikrer at du får masser af personlig feedback, og at der er plads til temaer der specielt optager dig.

Kurset slutter med at du modtager bevis for certificering (hvis du har gennemført både modul 1 og 2 også). Den dokumenterer at du ifølge Gottlebens standard har erhvervet forhandlingskompetence på højt niveau.

Målgruppe

Målgruppen er deltagere der allerede har et niveau som forhandler svarende til modul 1, Forhandlingsteknik. Du kan efter aftale deltage også uden at have gennemført modul 1 hvis du har et tilsvarende niveau. Kontakt os for rådgivning.

Deltagerne arbejder i vidt forskellige områder: salg, indkøb, politik, embedsværk, faglige organisationer, ledelse, HR, byggeri, finans, advokater m.fl.

Du kan tilmelde dig modulet individuelt, eller du kan bestille det afholdt kun for jer (holdstørrelse typisk op til 12 personer). Vi bistår med planlægning heraf.

Underviser

KaarePortrSortHvid2

Underviseren er Kaare Thomsen, specialist i forhandlingens psykologi og retorik, med over 20 års erfaring som underviser. Han er uddannet i forhandling på Harward Law School og har en faglig baggrund inden for sprog, filosofi, retorik og psykologi. Han forsker i forhandlingssprog og skriver for øjeblikket på en ny lærebog på højt niveau. Den forventes udgivet i 2025.

Udbytte for deltageren

Dit udbytte af dette kursus er først og fremmest det der kommer ud af intensiv træning: større sikkerhed og mere selvindsigt. Du får afprøvet dig selv i relevante situationer og får masser af feedback du selv kan arbejde videre med. Især videooptagelserne giver dig mulighed for at evaluere dine reaktioner og dit kropssprog. Den detaljerede feedback fra underviseren vil hjælpe dig til at arbejde videre på egen hånd.

Udbytte for virksomheden

I kan nok ikke klæde jeres vigtige forhandlere meget bedre på end ved at give dem Gottlebens forhandlingsuddannelse. Vi får hyppigt den feedback fra deltagerne at denne uddannelse er den mest effektive forhandlingstræning de har oplevet. Jeres forhandlere vil med baggrund i uddannelsen Certificeret forhandler være bundsolidt forberedt og optimalt rustet til at skabe værdi selv i meget vanskelige forhandlinger, og jeres investering vil formentlig hurtigt betale sig ind.

Indhold

Videregående forhandling er bygget op som en vekslen mellem oplæg, cases og øvelser: 

  • Forhandlingssprog: talehandlinger og italesættelse
  • Konflikthåndtering - når vrede bliver personlig og fastlåst
  • Mødestyring og setup der understøtter konstruktiv forhandling
  • Indsigt i kropssprogspsykologi og non/paraverbal adfærd
  • Ubevidste faktorer - kontekstens indflydelse på beslutninger
  • Forhandlingens roller og opgaver, og processens "koreografi"
  • Realistiske forhandlingsøvelser med dybdegående feedback.

Kurset er modul 3 af Forhandlingsuddannelsen

Dette kursus kan stå alene og tages uafhængigt af andre kurser. Men det er også modul 3 i uddannelsen Certificeret forhandler.

De øvrige moduler er Forhandlingsteknik og Argumentation og samtaleteknik. Læs mere her ...

Åbne kurser

Næste gang 3.-4. dec. 2024
Afholdes også 9.-10. nov. 2025
Holdstørrelse Maks. 8 deltagere
Pris pr. deltager
9.500 plus moms 
Sted København
Kursusleder Kaare Thomsen

  

Dato er obligatorisk

Navn er obligatorisk

Gyldig emailadresse er obligatorisk

Firma er obligatorisk

Adresse er obligatorisk

Postnummer på fire cifre er obligatorisk

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Få tilbud på et firmakursus hos jer.
Ring 79 20 36 37, eller skriv til os.

Udtalelser

Jeg har virkelig fået styrket min forhandlingsteknik. Jeg vil få speciel glæde af værktøjer som facework og guided discovery, og af kropssprogsanalyse. Søren Rosfeldt, teamleder, Dagrofa

Godt, bredt fagligt niveau til fremtidige forhandlinger. Kropssprog som emne var yderst interessant. Forhandlingsspil med video og opfølgende evaluering er et super godt pædagogisk værktøjer. Christian Fahnøe, erhvervsrådgiver, Lån & Spar

Afprøvning af forhandlingsteknik på film – super oplevelse! Overrasket over hvor langt man kan nå med disse redskaber. (...). Jeg har fået styrket min forberedelse til fremtidige forhandlinger og større selvindsigt. Deltager fra Cotes A/S

Meget lærerigt med cases & video. Binder alle modulerne godt sammen. God og inspirerende undervisning. Deltager fra Cotes A/S

Øvelserne var super gode og gav rigtig meget. Perspektiveringen i undervisningen giver ligeledes rigtig meget til den samlede forståelse, og budskaberne bliver leveret klart og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Gottlebens forhandlingstræning. Magnus Gary, programme manager, Blue Innoship.

Meget højt fagligt niveau, og rigtig gode eksempler på situationer i hverdagen/arbejdet, hvor redskaberne kan bruges. Mette Kristensen, jurist, Lederne.

Uddannelsen har givet mig større indblik i forhandlingens kunst, og nye redskaber og teknikker til kommende forhandlinger. Jeg er uden tvivl meget bedre rustet til kommende udfordringer. Værktøjer som parade-riposte, forhandlingshjulet, bytteskemaet og spørgeteknik var specielt interessante for mig. Rune Mai Jørgensen, Sales Manager, MAN Energy.

ModulerAlleTre