Dialogens håndværk

Et foredrag med Kaare Thomsen

KlMin

Giver det mening at se håndtering af professionelle dialoger som et håndværk? Gamle grækere mente noget i den retning, og det gør jeg også. Men hvilke færdigheder består det så af, dette "håndværk", og hvilke værktøjer må man lære sig at mestre?

Måske er der også et andet spørgsmål vi skal stille, nemlig: Hvilket udbytte giver det? Hvad får man ud af at mestre dialogens avancerede muligheder?

Jeg ville gerne svare: en lettere gang på jorden. Men det er ikke helt sandt, for der er ikke noget "let" ved det. Så jeg vil hellere sige at det giver den tilfredsstillelse at man får mere ud af dialogerne. Bedre resultater og velholdte relationer. Og måske endnu mere på de indre linjer: en tendens til at vanskelige dialoger ikke stresser så meget.

Foredraget idé er at gå på tværs af tre akser: argumentation, forhandlingsteknik og konflikthåndtering. Det er tre områder der kræver hver sine færdigheder. Men her sætter vi det sammen i én solid værktøjskasse der hjælper dig til bedre resultater i samarbejdets evige hvirvelstrøm af udfordringer. 

Jeg har netop holdt foredraget for 200 personer i et ministerium og skal videre med det for en stor selvejende institution. Jeg kan mærke at titlen fænger. Det gælder også mig selv. For i denne sammenhæng vælger jeg at lade være med at se de forskellige udfordringer så adskilt som jeg ellers plejer, men prøver i stedet at gøre et samlet koncept dækkende og anvendeligt.

Oplægsholder: Kaare Thomsen

Portræt lille farve 2

Se flere foredrag - klik her ...

 

Info om foredrag

Afholdes
som
Foredrag på 60 minutter (eller 90 minutter inkl. en refleksionsøvelse)
Pris Fra 18.000 kr. ekskl. moms
Oplægsholder Kaare Thomsen
Publikum 20-200 personer eller efter aftale

Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Jeg holder foredrag om effektiv kommunikation for kunder som: Alm. Brand, Dansk Forening for Kvalitet, Den Danske Dyrlægeforening, Datastyrelsen, Foreningen for Praktiserende Speciallæger, Fredericia Kommune, Heinemann Retail, Horten, Klimaministeriet, Den Kreative Skole, Københavns Kommune, Socialpædagogerne.

"Flere deltagere har sagt at dit oplæg var dagens bedste." (Kontaktperson i stor organisation hvor foredraget indgik i en personaledag for 200 personer).

9788792235268

Oplægsholderens bog om overbevisende samtaleteknik kan tilkøbes med rabat. Klik på billedet for mere info.