E-learning i forhandlingsteknik

Vil du gerne lære forhandlingsteknik på et professionelt niveau? Og har du en hverdag hvor der ikke lige er tid eller budget til at gå på kurser? Så er eelearning.dk måske den løsning du leder efter.

elearning53

Måske står du over for en snarlig forhandling som er vigtig for dig - og du har brug for at føle dig mere sikker og for at forberede dig mere strategisk og effektivt. Dét kan eelearning.dk hjælpe dig med, og du kan gå i gang med det samme!

Pris: 249 kr. inklusiv moms. Ingen binding. Betal med MobilePay eller kort, og gå straks i gang på din telefon, tablet eller pc.

Dit udbytte af kurset vil være en systematisk arbejdsmetode der gør dig skarpere når du forhandler. Og du vil snart kunne glæde dig over bedre resultater, både på din bundlinje og i form af et styrket samarbejde med dem du forhandler med.

Du lærer bl.a. at bruge det geniale strategiskema til at få styr på hvad præcis du forhandler om, hvilke indrømmelser du kan og vil give, hvor langt din modpart vil kunne presses, hvilke interesser der skal inddrages, og hvad du vil gøre hvis aftalen er svær at få i hus. 

Underviser og studievært er Kaare Thomsen, kendt fra tv, radio og podcasts hvor han ofte er gæst i indslag om bl.a. lønforhandling for ansatte.

Købet giver dig i alt cirka 90 minutters video fordelt på 8 lektioner. Du har adgang i en hel måned og kan streame hver lektion op til 5 gange. Udfører du alle kursets øvelser, er læringstiden beregnet til i alt ca. 3 timer.

Køb adgang til e-kurset i forhandlingsteknik ...