Feedback - foredrag

foredragfeedback

Feedback er hverken ros eller ris. Feedback er udvikling

Er I kommet til den erkendelse at I kunne have nytte og glæde af at blive bedre til feedback? Så er I ikke alene. Netop feedback er et smertepunkt på mange arbejdspladser og uddannelsessteder. Men sådan behøver det ikke være! I dette foredrag får I masser af ideer til hvordan jeres feedback kan komme til at fungere - til gavn for både produktivitet og arbejdsmiljø.

En udbredt misforståelse er at feedback er en balance mellem ros og ris. Og at det har noget at gøre med "anerkendende" eller "assertiv" kommunikation. Og især er feedback ørkesløs når man ikke er enige om formålet, og endnu værre, når man ikke har formået at skabe en kontekst der gør feedback mulig. I dette foredrag tager vi udgangspunkt i forskning og i erfaringer fra både uddannelser og arbejdspladser. Vi vil bl.a. se på hvordan lille Mozart blev uddannet, og hvordan særlige talenter i fodbold udvikles. I skal også høre om den fortabte ph.d.-studerende der takket være feedback fik nyt mod, genoptog arbejdet - og endte med drømmejobbet. Og om dén studerende som ikke kunne få en vejleder efter at have siddet i fængsel, men som overkom sine uoverskuelige problemer fordi en sand mester i feedback påtog sig opgaven at få ham til at hjælpe sig selv. Vi skal se på hvordan folk der absolut ikke kan tegne, lærte at tegne vellignende portrætter på en uge. Og ikke mindst skal vi lytte til gode råd fra prominente psykologer som har undersøgt hvordan feedback virker, både her og nu og i et livsperspektiv.

Kaare Thomsen er specialist i forhandling, retorik og samtaleteknik. Men også underviser (oprindelig gymnasielærer) med en passion for at udvikle faglighed og talent. Han arbejder på en lille bog og et e-kursus om feedback, og han er blevet efterspurgt oplægsholder på uddannelsessteder og arbejdspladser.

 

Se flere foredrag med Kaare Thomsen - klik her ...

Info

Afholdes    Som foredrag på 1 time. Eller som foredrag med aktivitet, i alt 1 time+30 minutter
Pris  Fra 18.000 plus moms
Oplægsholder Kaare Thomsen
Publikum 20-200 personer eller efter aftale

 

Ring 44 22 37 58, eller skriv til os.


Referencer

Super godt og givende! Jeg har lært at det ikke er farligt at få og give feedback.

Super givende. Gode værktøjer som der skal arbejdes videre med.

God, solid gennemgang af værktøjerne og tankerne bag review'ets form og indhold.

Godt valg af forskellige teorier - blandet med praktiske øvelser af passende længde.

Mange anvendelige råd i forhold til feedback og mindset - samt tiltaleform. Særligt at man ikke altid bør arbejde "blødt" og sukkersødt, men at det i nogle situationer er nødvendigt at udstikke små, detaljerede opgaver