Vrede kunder

Leverer I service til kunder, borgere eller patienter? Så har I også oplevet konflikter og andre situationer hvor kunden bliver vred og lægger hårdt pres. Og nogle gange reagerer man måske ikke så smart, hvilket er helt forståeligt. Dette foredrag giver jer nye metoder som gør det nemmere at tackle konflikterne, og I får også tips om hvordan I undgår stress og grubleri efter de særligt ubehagelige episoder.

Læs mere ...

Et foredrag varer 1 eller 1½ time. Hvis I vælger at det skal være 1½ time, er der plads til en aktivitet, der kan forbedre oplevelsen. Placér altid et foredrag lige efter en pause i jeres program.

 

Referencer

Jeg har for nylig hold foredrag for bl.a.: BUPL, Coop, DFK - Dansk Forening for Kvalitet, Den Danske Dyrlægeforening, Dansk El-forbund, Fredericia Kommune, Gribskov Kommune, Horten Advokatpartnerselskab, Ingeniørforeningen, Klimaministeriet, Den Kreative Skole, KU Sund (Klinik for Familiedyr), Københavns Kommune, MAN Energy, Nordea, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Stege Kommune, Svendborg Sygehus, Syddansk Universitet, Sydvestjysk Sygehus, Varde Kommune, Vardemuseerne, Ørsted.