Konflikthåndtering med vrede kunder og borgere

Foredragsholder Kaare Thomsen

Et foredrag med Kaare Thomsen om god konfliktløsning

Er jeres job at yde service til kunder, borgere, patienter eller pårørende? Arbejder I fx i en helpdesk, på et bibliotek, en skole eller i sundhedssektoren? Eller har I til opgave at modtage klager over mangler ved produkter og tjenesteydelser? Så har I sikkert også oplevet situationer hvor kunden bliver vred og lægger hårdt pres. Enkelte bliver personlige og optræder grænseoverskridende. Nogle få bliver måske endda truende.

Og typisk reagerer man intuitivt frem for strategisk. Det er forståeligt, men ofte ikke ideelt. Professionel indsigt i konflikter og god samtaleteknik gør en kæmpe forskel. Ikke kun i selve situationen, som du håndterer hurtigere og med bedre resultat, men også bagefter hvor du helst skal give slip og undgå stress.

Dette foredrag giver jer

  • Nye værktøjer som gør det nemmere at tackle konflikterne
  • Psykologisk indblik i de følelser og tanker der er på spil
  • Tips om hvordan I undgår stress og grubleri efterfølgende.

Kaare Thomsen er specialist i forhandling, retorik og samtaleteknik. Han er en spændende og energisk formidler som altid får topkarakter af deltagerne. Han kan jævnligt opleves i tv som ekspert eller kommentator, og han er studievært i podcasten Negotiators.

Bogen Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord kan efter aftale købes med stor rabat i forbindelse med foredraget. 

9788792235268

Udbytte af et foredrag om frustrerede eller vanskelige kunder

Udbyttet for deltagerne vil være en ny, effektiv værktøjskasse, der gør det meget nemmere for jer at få samtaler med vanskelige kunder til at ende med de resultater, I har brug for. Alle værktøjerne kan bruges i face-to-face-samtaler, og de fleste er også effektive i telefon. En del af dem kan desuden bruges i mails.

Målgruppe for foredraget Den vanskelige kunde eller vrede borger

Kaare Thomsen holder foredraget på alle typer af arbejdspladser hvor man har til opgave at yde service - offentlige såvel som private. Han har besøgt kommuner, hospitaler, biblioteker og boligforeninger - og selvfølgelig masser af virksomheder, både i detailbranchen og business-to-business.

Info om foredrag

Afholdes Som foredrag eller workshop hos kunden
Varighed Foredrag: 60-75 min.
Workshop: 1,5-5 timer
Pris
Efter aftale - kontakt os for tilbud
Sprog Dansk eller engelsk

Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Kaare Thomsen har holdt foredrag eller workshops med dette tema for:

AAB, Alm. Brand, Dagrofa, Den Danske Dyrlægeforening, Fredericia Kommune, Heinemann Retail, Horten, Den Kreative Skole, KU Sund (Klinik for Familiedyr), Københavns Kommune og Stege Kommune.

Praksisnært: Lige til at gå hjem og bruge! 
Merete Holst Nissen, hospitalschef, KU Sund, Klinik for Familiedyr

 

Se flere foredrag - klik her ...