Gør kunden glad igen - vanskelige kunder

Få nye værktøjer til god og effektiv klagehåndtering

Arbejder I med vrede eller vanskelige kunder? Det kan nogle gange være hårdt, også selvom man har masser af erfaring. Dette foredrag gennemgår nogle psykologiske og retoriske værktøjer, som vil hjælpe jer til at klare de hårde situationer nemmere. Vi adresserer også, hvordan I undgår at blive mere påvirket end højst nødvendigt, så I ikke får stress af jeres arbejde.

Gottleben er specialiseret i værdiskabende dialog og konflikthåndtering, og vi har 20 års erfaring i at formidle værktøjer til assertiv kommunikation og forhandlingsteknik. 

Foredragsholder: Kaare Thomsen.

Info

Foredragsholder  Kaare Thomsen
Varighed 
1 time
Sprog Dansk eller engelsk

Ring 70 20 36 37 og hør mere, eller skriv til os.

Dette foredrag kan udvides til en halv eller en hel dags kursus.

Udbytte af et foredrag om vanskelige kunder

Udbyttet for deltagerne vil være en ny, effektiv værktøjskasse, der gør det meget nemmere for jer at få samtaler med vanskelige kunder til at ende med de resultater, I har brug for. Alle værktøjerne kan bruges i face-to-face-samtaler, og de fleste er også effektive i telefon. En del af dem kan desuden bruges i mails.

Målgruppe for foredraget Den vanskelige kunde og vrede borger

Foredraget er udviklet for personalegrupper, der arbejder med problematiske dialoger med kunder, medlemmer, borgere, klienter, patienter osv. Det kan være i enhver funktion, hvor samtalen (og til dels mailen) skal løse opgaven. Vi har udviklet ydelsen til såvel private som offentlige virksomheder, herunder skoler, sundhedsvæsenet, kommuner, servicecentre, callcentre, helpdesks osv.