Skriftlig kommunikation - skriv overbevisende og professionelt

Styrk dit sprog og få dit budskab til at virke

Skriftlig kommunikation er emnet for dette praktisk orienterede kursus. Kender du følelsen af ikke rigtig at være tilfreds med det, du skriver? Og det hjælper ikke ret meget at skrive det om, for du er ikke helt sikker på, hvad der mangler.

Men hvad nu hvis du vidste, præcis hvordan det skal gribes an? Tænk, hvis du havde værktøjer, der straks afslørede for dig, hvad der skal til for at få teksten til at fungere.

De værktøjer findes, og du kan sagtens lære dem. På dette kursus arbejder vi ud fra de tekster, du sidder med i din dagligdag, fx dine mails, rapporter eller artikler. Du får en række konkrete redskaber, som virkelig gør en forskel, og som er lige til at tage i brug. Efter kurset vil du føle dig mere sikker i din skriftlige kommunikation, og dine tekster får den effekt, du har brug for. 

Målgruppe for kurset Skriftlig kommunikation

Målgruppen for dette kursus er medarbejdere og ledere der skriver meget. Der kræves ikke nogen specifik baggrund. Du behøver heller ikke være en ørn til stavning eller grammatik - det er slet ikke det, det handler om. Det vigtige er, at du er åben for at arbejde med dig selv og din kommunikation.

Udbytte for deltageren

Du får en helt ny måde at arbejde på - du bliver mere systematisk. Dine tekster kommer til at fremstå mere overbevisende. Derfor vil kurset hjælpe dig til at få succes med dine projekter, og din kontakt med kunder, borgere, leverandører eller samarbejdspartnere får et løft.

Udbytte for virksomheden

Virksomhedens kommunikation bliver styrket, når medarbejderne er gode til at skrive. Humør og arbejdslyst vil ofte være en ekstra gevinst af styrkede færdigheder i at skrive godt.

Indhold på kurset Skriftlig kommunikation

Kurset veksler mellem korte teorioplæg og masser af træning i at skrive effektivt.

 • Sådan får du overblik over din skriveopgave
 • Lær at skrive et formelt og fagligt sprog, der er let at læse
 • Mails og breve med 7-modellen - en model, der sørger for, at teksten får det rigtige flow
 • Sådan overbeviser du effektivt
 • Det høflige og klare afslag
 • Styrk dit budskab ved at finde den rigtige vinkel og fortælle den gode historie
 • Slip af med dårligt sprog - klicheer, fejl, overflødige biord m.m.
 • Masser af skriveøvelser med personlig feedback

Underviseren

Underviseren på kurset Skriftlig kommunikationKaare Thomsen er uddannet i sprog og retorik (cand.mag.) og er forfatter flere til bøger, bl.a. den populære Skriv godt - effektiv skriftlig kommunikation, som du får på kurset. Han arbejder for kunder som Dagrofa, DTU, Forsvaret, Gladsaxe Jobcenter, Naturstyrelsen, Psykiatrisk Center Sankt Hans, Vattenfall og Visit Greenland.

Kursusinfo - åbne kurser

Afholdes: 24. jan. 2019
3. maj 2019
29. nov. 2019
Varighed: 1 dag
Pris pr. deltager 3.900 plus moms
Sted København 
Underviser Kaare Thomsen

Skriftlig kommunikation
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:(*)
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:(*)
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
 10. Nyhedsmail?
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Kurset kan afholdes hos jer på bestilling og tilpasses gerne med tekster fra jeres egen hverdag. Ring 70 20 36 37, skriv til info@gottleben.com eller brug vores kontaktformular.

Udtalelser

Kaares tydelige sprog og undervisningens hastighed var nogle af kursets styrker. Det levede op til mine forventninger, og jeg glæder mig til at bruge værktøjerne i min hverdag. Mads-Daniel Skifte, Seniorkonsulent, Visit Greenland

En god indføring i teori efterfulgt af relevante opgaver. Dejligt med forslag til løsninger i bogen, som er overskuelig og et godt opslagsværk. Jeg tager værktøjerne med mig, både til mit job og private formål. Tina Krøll

Dejligt med en inspirerende kursusdag om skriftlig kommunikation. Rigtig god underviser med overskud, gode og indsigtsfulde medkursister. Jørgen Jensen, kaptajnløjtnant, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Underviseren formåede at gå ud over pensum, og jeg tager herfra med mere, end jeg havde forventet. Kristina Jørgensen, økonom, Vattenfall