Anmeldelser

"Lær at forhandle er den bedste bog, jeg har læst om emnet. Den overgår faktisk også de helt store klassikere på området, fordi det teoretiske fundament er i orden og indholdet meget let kan bruges i praksis. Bogen er et must read for alle med interesse på området."

Uddrag af anmeldelse på Saxo.

Anmeldelser på Saxo

Fokus på forhandlerens personlighedstræk, som var fremtrædende i litteraturen på området i midten af sidste århundrede sammenholdt med forskellige forhandlingsteknikker, der er hovedfokus i den nutidige litteratur vidner om, at Kaare Thomsen har et indgående teoretisk kendskab til forhandlingsområdet. Når forfatteren samtidig kan forklare det hele så simpelt og let anvendeligt, bliver man som læser ikke i tvivl om, at han har en enestående evne til at analysere den praktiske erfaring, som han har tilegnet sig. "Lær at forhandle" er den bedste bog, jeg har læst om emnet og overgår faktisk også de helt store klassikere på området, fordi det teoretiske fundament er i orden, og indholdet meget let kan bruges i praksis. Bogen er et "must read" for alle med interesse på området. Jeg glæder mig til at læse andre bøger fra forfatterens hånd, for jeg er ikke i tvivl om, at de vil blive skrevet med samme grundighed. Nick S

Anvender ofte bogen ved forberedelse til forhandlinger, det være sig i Danmark, Kina, Tyskland eller andre lande. Giver en rigtig god struktur og ideer. Senest fik jeg ideen og anvendte 'den fælles fjende' til indledningen til en vanskelig samtale - det havde den rigtige virkning. Vi var nu ikke modstandere men på samme side. 5 stjerner. Lennart W

En hel fantastisk lille lommebog med gode tips, tricks og konkrete værktøjer til forhandling. Meget letlæselig og nem at forstå. Kirsten B

Lektørudtalelse

En lille og letforståelig vejledning i forhandlingsteknik, der først og fremmest henvender sig til den helt uøvede forhandler.

Forfatteren gennemgår i bogen kort de gængse teorier på området og viser så i eksempler fra dagligdagen, hvordan man kan lykkes i en forhandlingssituation, når man bare er godt forberedt og undlader at lade sig stresse. Der instrueres i programmerede forløb, hvor det indlærte kontrolleres, og der følges op med praktiske øvelser. Det komplicerede og fra hverdagssituationer velkendte stof fremlægges kort, forståeligt og håndfast, så det straks kan gøres praktisk anvendeligt i fx lønforhandlinger eller over for en vanskelig sælger.

Det er ikke vanskeligt at finde litteratur om forhandlingsteknik, men de nyere værker er ofte relateret til salgsteknik eller arbejdsmarkedsforhold Her har vi i modsætning hertil en bredt anlagt og overkommelig begynder- eller grundbog i almindelig forhandlingsteknik, der ikke markerer sig ved stofmængde, litteraturhenvisninger eller udstyr men alligevel fungerer.

En overkommelig og letlæst første introduktion til de forskellige forhandlingsteknikker, der forbereder den uerfarne forhandler på både den ideelle win win forhandlingsløsning og de beskidte tricks, man kan møde ved forhandlingsbordet.

Lektør: Knud Weile

Tilbage til bogens hjemmeside ...