Værdighed

Et filosofisk foredrag om samtalens største udfordring

vaerdighed

Når vi taler om værdighed i sagsbehandling, i ældrepleje og i dialogen mellem borger og institution, er det så en kliché? Eller skal vi i virkeligheden diskutere hvad vi lægger i ordet, og hvilke konsekvenser det har for vores arbejde med borgeren?

Kaare Thomsen er forhandlings- og konfliktrådgiver, vært i podcasten Negotiators og forfatter til bogen Kunsten at holde kæft. Han har en universitetsbaggrund i sprog, psykologi, retorik og filosofi.

KaareForedragsholder

I foredraget blander han små fortællinger med store tanker for at inspirere og vække til refleksion. Vi skal en tur på plejehjem i Rødovre, og vi skal mærke afmagten ved at leve tæt på et ødelæggende misbrug. Vi skal fundere over uløselige, storpolitiske konflikter, og vi skal høre om hvorfor nogle aftaler holder længere end andre. Og vi skal selvfølgelig også på nogle ture tilbage i tiden for at besøge filosoffer som Sokrates, Hegel og Kierkegaard og et par stykker mere for at høre om de vil hjælpe os.

Foredraget er første gang udviklet til et jobcenter og et publikum på 150 personer. Målgruppen er derudover institutioner og virksomheder inden for omsorg, sundhed og undervisning.

 

Oversigt over foredrag med Kaare Thomsen ...

Praktisk info

Afholdes som
Foredrag: 60 minutter som foredrag eller 90 minutter som foredrag med refleksionsøvelse
Pris  Fra 16.000 plus moms
Oplægsholder Kaare Thomsen
Publikum 10-150 personer

 

Ring 70 20 36 37 eller skriv til os.


Referencer

Foredraget er nyt og skal holdes første gang i juni 2022 for en sjællandsk kommune.