Foredrag med Kaare Thomsen

ForedragKaareThomsen

Kaare Thomsens foredrag er fælles fordybelse i kommunikation og adfærd

Kaare Thomsen er helt sin egen som formidler. Han inspirerer og vækker til eftertanke med sine originale vinkler på hvad vi gør med vores ord. Han er forfatter til flere bøger om kommunikation, og vært i podcasten Negotiators. Du kan også møde ham som gæst i Adfærd, hvor han taler med Morten Münster om hvad næsten alle gør forkert når de forhandler.

Interessant, og super veloplagt serveret. Det er få der mestrer balancen, hvor faglig formidling forbliver "underholdende" uden at ende i for meget showbizz. Men det er tydeligt også et talent, du besidder. (...) Hæsblæsende og alligevel præcist. Kan kun roses for lidt. (Kommentar på LinkedIn efter foredrag med titlen "Gennemslagskraft").

Et foredrag varer 1 eller 1½ time (samme pris). Hvis I vælger at det skal være 1½ time, er der plads til 1-2 øvelser, hvilket forbedrer oplevelsen. Prisen er den samme (16.000) for de to udgaver. Placér foredraget lige efter en pause i jeres program.

 

Referencer

BUPL, Coop, DFK - Dansk Forening for Kvalitet, Den Danske Dyrlægeforening, Fredericia Kommune, Gribskov Kommune, Horten, Ingeniørforeningen, Klimaministeriet, Den Kreative Skole, KU Sund (Klinik for Familiedyr), Københavns Kommune, MAN Energy, Nordea, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Stege Kommune, Svendborg Sygehus, Syddansk Universitet, Sydvestjysk Sygehus, Varde Kommune, Vardemuseerne, Ørsted.