Kunsten at overbevise - et foredrag om samtaler

Med Kaare Thomsen, specialist i argumentation og samtaleteknik

KaareForedragOverbevise2Samtalen, mødet eller forhandlingen er dér hvor ideer og ønsker enten får et ja eller et nej. Det skal helst lykkes i første hug, for ofte får man ikke en ny chance hvis det mislykkes.

Men - den gode nyhed er at vores evne til at overbevise nemt kan styrkes. Med den rigtige værktøjskasse og det rette mindset er man godt på vej.

Kaare Thomsen er ekspert i forhandling og argumentation. Hans er forfatter til bogen Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord og en række andre populære bøger om personlig kommunikation.

Foredraget er en sjov og forbløffende tur gennem Kaares mange erfaringer fra erhvervslivet, politik, op- og nedture, konflikter, dilemmer og ikke mindst livet som iværksætter. Samtidig præsenteres I for konkrete værktøjer som I kan tage i brug med det samme, og som hurtigt vil vise deres værd i daglig brug.

Kaare Thomsen har medvirket som forhandlingsekspert i bl.a. Go'Morgen Danmark, Pengemagasinet og Radio24Syv. Her er desuden vært på podcasten Negotiators. Han har holdt foredrag om overbevisende kommunikation for bl.a. BUPL, Coop, Ferring, Horten Advokatpartnerselskab, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Universitet, Ledernes Hovedorganisation, MAN Diesel, Nomeco, Novo Nordisk og Novozymes.

Efter aftale kan bogen Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord købes med betydelig rabat i forbindelse med foredraget.

9788792235268

Andre foredrag med Kaare Thomsen

Forhandlingsteknik
Vrede kunder og borgere

Oversigt over foredrag - klik her ...

Info

Afholdes Som foredrag eller workshop hos jer
Varighed Foredrag: 60-90 min.
Workshop: 2-5 timer
Kursus: 1-2 dage
Pris Efter aftale - kontakt os for tilbud
Sprog Dansk eller engelsk
Holdstørrelse
Efter aftale

 

Ring 70 20 36 37 eller skriv til os.


Referencer

Knivskarp og underholdende oplægsholder. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse

Levende foredragsholder - dejligt at det blev holdt uden powerpoint. Det kan bruges i min hverdag. Louise Krag Isling, Statens Serum Institut

Kaare Thomsen er levende og troværdig med en spændende tværfaglighed. Hilda Middelboe, klinisk vejleder, Sct. Hans