Kunsten at overbevise

Et retorisk-psykologisk foredrag med Kaare Thomsen

KaareForedragOverbevise2

Samtalen, oplægget, den korte replik på mødet. Svaret i pressen. Kommentaren eller den uformelle snak. Vilkårene er at du får enten et ja eller et nej. Enten overbeviser du, eller også kan du glemme det. Så det skal helst lykkes, og i mange tilfælde får man kun én chance.

Så hvad gør du når det virkelig gælder? Ifølge Kaare Thomsen lærer du at tænke retorisk. Og strategisk. Og ikke mindst psykologisk. Der indgår mange faktorer, og dem får du nogle underholdende prøver på i dette foredrag om retorik i forhold til de udfordringer I kæmper med i din organisation.

Og vi skal bl.a. tale om: Hvorfor gik kommunikationen helt galt da skandalen ramte Herlufsholm Kostskole? Og hvorfor trænger nogle åbenlyse løgnere igennem til publikum og overbeviser forbløffende mange om de mest sindssyge synspunkter? Hvad stiller du op når konteksten er decideret imod dig? Vi tager en tur gennem kendte og mindre kendte diskussioner og ser på hvad der virker og ikke virker når det brænder på. Og så skal vi selvfølgelig tale med nogle af de største mestre, ikke kun fra vores samtid, men også gamle retorikere som Aristoteles og Cicero. For de har værktøjskasser stående som vi alle frit kan plukke fra, og som med garanti gør en uvurderlig forskel.

Kaare Thomsen er specialiseret i forhandling og argumentation og har en universitetsbaggrund i sprog, retorik, psykologi og filosofi. Så han er i den grad humanist - men også praktiker med sine mange år som forhandlingsrådgiver på højt niveau. Han er forfatter til bogen Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord og flere andre bøger, og han udgiver podcast og e-learning om forhandlingens og debattens værktøjer.

9788792235268

Kaare Thomsen har holdt foredrag om overbevisende kommunikation for bl.a. BUPL, Coop, Ferring, Horten Advokatpartnerselskab, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Universitet, Ledernes Hovedorganisation, MAN Energy, Nomeco, Novo Nordisk og Novozymes.

 

Andre foredrag med Kaare Thomsen ...

Info

Afholdes som
Foredrag: 60 minutter som foredrag eller 90 minutter som foredrag med refleksionsøvelse
Pris Fra 16.000 kr. ex moms
Oplægsholder Kaare Thomsen
Publikum
20-200 personer eller efter aftale

 

Ring 70 20 36 37 eller skriv til os.


Referencer

Knivskarp og underholdende oplægsholder. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse

Levende foredragsholder - dejligt at det blev holdt uden powerpoint. Det kan bruges i min hverdag. Louise Krag Isling, Statens Serum Institut

Kaare Thomsen er levende og troværdig med en spændende tværfaglighed. Hilda Middelboe, klinisk vejleder, Sct. Hans