Gennemslagskraft – kunsten at overbevise

Et foredrag med Kaare Thomsen om strategier, værktøjer og virkemidler

dfk1

Jeg har for nylig holdt dette foredrag i en 1,5 timers version for en forsamling af 100 ledere. De kommer fra forskellige virksomheder, og netværker for at udveksle tanker og viden. "Virkelig inspirerende foredrag", skriver en af tilhørerne på LinkedIn. Og jeg kan bare mærke når jeg holder det, at det virkelig griber folk. Selv når det ligger sidst på dagen på en lang dags konference, kan vi finde energien. Der er noget elementært spændende ved at opdage personlige muligheder man ikke før har tænkt på. Og som kan øge éns muligheder for succes i samarbejde og projekter.

Gennemslagskraft er mange ting, og det forbindes oftest med kropssprog og talegaver. Men her går vi dybere ned i emnet: Vi tænker retorikken sammen med psykologien. Foredraget er dialogisk og interaktivt, og vi prøver sammen at give bud på spørgsmål som: Hvordan udnytter du situationen, emnet og sproget til din ultimative fordel? Hvordan håndterer du modstand, gendrivelser og manipulation? Hvordan og hvor meget skal du indtænke følelser eller fortælle historier? Altsammen noget der har afgørende betydning for om din samtale eller forhandling lykkes som du ønsker det.

For det kommer an på. Situationerne og modparterne er forskellige. Et kvikfix findes ikke. Men der er faktisk meget du kan gøre for at en situation tipper til din fordel!

Har I som gruppe lyst til at stifte bekendtskab med hvordan retorik og psykologi udnyttes optimalt i det praktiske liv - hver eneste dag - til jeres egen kæmpestore fordel, så er dette foredrag måske det rigtige valg til jeres event. 

Jeg har holdt foredrag eller workshops om at overbevise for BUPL, Coop, Dansk Forening for Kvalitet, Ferring, Horten Advokatpartnerselskab, Klimaministeriet, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Universitet, MAN Energy, Nomeco, Novo Nordisk, Novozymes, Socialpædagogerne, Topsoe m.fl.

Læs om min baggrund her ...

LayoutAfDialog

Flere foredrag  ...

Info

Afholdes som
Foredrag på 1 eller 1,5 time
Pris Fra 18.000 plus moms
Oplægsholder Kaare Thomsen
Sted
Hos kunden eller på et sted som kunden står for

 

Ring 70 20 36 37 eller skriv til os.


Referencer

Tak for et meget inspirerende og levende oplæg. Jeg fristes næsten til at sige hold kæft hvor var det godt, for nu at spinde lidt på din fremragende bog “Kunsten at holde kæft og andre strategier ...". Deltager fra Dansk Forening for Kvalitet på LinkedIn.

Knivskarp og underholdende oplægsholder. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse

Levende foredragsholder - dejligt at det blev holdt uden powerpoint. Det kan bruges i min hverdag. Louise Krag Isling, Statens Serum Institut

Kaare Thomsen er levende og troværdig med en spændende tværfaglighed. Hilda Middelboe, klinisk vejleder, Sct. Hans

9788792235268

Min bog om at overbevise i dialog kan tilkøbes med rabat.

Klik på billedet for mere info.