Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord

Et foredrag med Kaare Thomsen, Danmarks skarpeste ekspert i samtaleteknik

FordragsholderSamtalen, mødet eller forhandlingen er dér hvor ideer og ønsker enten får et ja eller et nej. Det skal helst lykkes i første hug, for ofte får man ikke en ny chance hvis det mislykkes.

Men - den gode nyhed er at vores evne til at overbevise nemt kan styrkes. Med den rigtige værktøjskasse og det rette mindset er man godt på vej.

Kaare Thomsen er Danmarks skarpeste ekspert i overbevisende samtaleteknik. Hans nye bog, Kunsten at holde kæft - og andre strategier til at overbevise med ord, er en praktisk håndbog i de små og store kneb der får vanskelige samtaler til at ende positivt.

Foredraget er en sjov og forbløffende tur gennem Kaares mange erfaringer fra erhvervslivet, politik, op- og nedture, konflikter, dilemmer og ikke mindst livet som iværksætter. Samtidig præsenteres I for konkrete værktøjer som I kan tage i brug med det samme, og som hurtigt vil vise deres værd i daglig brug.

Kaare Thomsen har medvirket som forhandlingsekspert i bl.a. Go'Morgen Danmark, Pengemagasinet og Radio24Syv. Her er desuden vært på podcasten Negotiators. Han har holdt foredrag om overbevisende kommunikation for bl.a. BUPL, Coop, Ferring, Horten Advokatpartnerselskab, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Universitet, Ledernes Hovedorganisation, MAN Diesel, Nomeco, Novo Nordisk og Novozymes.

Bogen Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord kan købes med 15% rabat i forbindelse med foredraget.

Andre foredrag med Kaare Thomsen

Manipulation - hvad sker der?
Forhandlingsteknik
Feedback og faglig vækst

Info

Ydelse Foredrag
Varighed 60-90 minutter efter aftale
Pris Afhænger af dato, sted, klokkeslæt, antal tilhørere m.m.
Foredragsholder
Kaare Thomsen

 

Ring 70 20 36 37 eller skriv til os.


Referencer

Knivskarp og underholdende oplægsholder. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse

Levende foredragsholder - dejligt at det blev holdt uden powerpoint. Det kan bruges i min hverdag. Louise Krag Isling, Statens Serum Institut

Kaare Thomsen er levende og troværdig med en spændende tværfaglighed. Hilda Middelboe, klinisk vejleder, Sct. Hans