Lær forhandling på din telefon

Videoplatform for dig der er under uddannelse eller nyansat

iphone1Er du under uddannelse eller nyansat, og mener du at forhandling er en del af dit arbejdsliv? Så er du måske i målgruppen for gottleben.online. En platform med e-uddannelse i at forhandle. Pris for fuld adgang: 249 kr.

Studerende og lærlinge jeg møder, siger igen og igen: Vi har brug for at lære at forhandle, men vi står ikke øverst på listen til at komme på dyre kurser. Iværksættere har samme problem. For hvad gør man den dag det er alvor? Det kan være lidt af en gyser hvis der er meget på spil.

Frit indhold på nettet kan være tvivlsomt

Du tænker måske: Hvad med Youtube, kan man ikke lære forhandling dér? Jo, der ligger noget indhold. Men det er overfladisk og kan være af ringe kvalitet. På gottleben.online får du et samlet forløb som jeg står inde for. Jeg gennemgår skridt for skridt hvordan du går frem, hvad du siger og hvornår, hvordan du håndterer vanskeligheder osv.

Glem learning by doing

Nogle satser på learning by doing, altså at man bare kaster sig ud i at forhandle den dag det bliver aktuelt. Men det kan give store tab - og ender måske som selvbedrag: Man tror man bliver bedre og bedre, men det er dårlige vaner man bliver bedre til. Uden selv at være klar over det. For hvis der er noget der kan snyde dig i en forhandling, så er det din intuition. Intet ondt om den i øvrigt, men lige når det gælder forhandlingsteknik, kan den være et rigtig dårligt sats.

Betalingsmodel hvor du ikke spilder en øre

Din betaling giver dig adgang til hele platformen i en måned. Det er mere end tid nok til at du kommer igennem det du ønsker. Du kan se hver video op til 5 gange. Når din måned er slut, kan du forlænge med en måned mere, men det kræver et aktivt køb. Altså ikke noget med at skulle huske at opsige et abonnement.

Du lærer det basale - plus mere efter eget valg

Inde på platformen kan du tydeligt se hvilke videoer der hører til det basale program, samt den anbefalede rækkefølge. Derudover er der ekstra indhold som uddyber dine kompetencer i forhandlingens psykologi, retorik og strategier.

Er det lige så godt som et kursus?

Nej, og det skal heller ikke forestille at være det samme. Dette er undervisning på video, en genre for sig. Et fysisk kursus ville give dig læring på et helt andet niveau, men også til en helt anden pris. Når det så er sagt: På gottleben.online afhænger dit udbytte af hvor meget du selv vælger at gøre ud af det.

Din underviser

Jeg har undervist og rådgivet i 25 år og har skrevet 2 bøger om forhandlingsteknik. Jeg er cand.mag. i sprog, psykologi og retorik, og forhandlingsuddannet i USA. Jeg arbejder for kunder i flere lande og inden for forskellige områder: køb, salg, politik, administration, konflikter osv. Jeg er begejstret for mulighederne med e-learning og har selv brugt det meget, både som studerende og underviser.

Dansk platform - og MobilePay

Kiibee er et sympatisk lille iværksætterfirma på Sjælland. Jeg har valgt at hoste hos dem fordi de giver god og troværdig service, og fordi du kan betale med MobilePay.

Se hvor langt vi er nået på gottleben.online

Gottleben.online åbner i august 2024.