Lær forhandling på Gottleben.online

For dig der er under uddannelse, freelance eller ung iværksætter

Er du studerende, lærling eller netop landet i dit første job? Eller er du blevet valgt til en tillidspost uden at der fulgte en uddannelse med? Og ser du forhandlingsteknik som en vigtig kompetence som du på en eller anden måde må tilegne dig? Så er du i målgruppen for gottleben.online. En platform hvor jeg underviser dig på video. Du lærer at forhandle, trin for trin. Pris: 249 kr.

Jeg taler ofte med studerende og lærlinge som spørger: Hvor går man hen når man ikke lige har adgang til at komme på kursus? Går man på Youtube? Eller satser man på learning by doing? 

Jeg anbefaler ingen af de to muligheder. Du risikerer at indøve det forkerte - og lide tab. Det har jeg set mange eksempler på.

Men fra august 2024 kan du gå på gottleben.online. Her gennemgår du et forløb som jeg står inde for. Jeg viser dig hvordan du går frem, hvordan du sonderer værdi, udvikler dit sprog, håndterer vanskelige modparter osv. Resultat: Du lærer faktisk at forhandle!

Men behøver du at kunne forhandle? 

Det må du selv afgøre. Dit job, din livssituation, dine fremtidsplaner – det er nok dér svaret kan findes. Forhandling er en arbejdsform du bruger når du indgår aftaler. Fx om ansættelse, løn, forpligtelser bolig, uddannelse, lån, vilkår osv. Nogle studentermedhjælpere og lærlinge skal forhandle med kunder, og det kan godt blive lidt af en gyser for den uerfarne. Som freelance eller iværksætter er det alvor fra dag ét, for du skal bære din egen forretning.

Betalingsmodel hvor du ikke spilder en øreiphone2

Du betaler én gang og får adgang til hele platformen i en hel måned. Det er mere end tid nok til at du kommer igennem alt det du ønsker. Du kan se hver video op til 5 gange. Når din måned er slut, kan du forlænge med en måned mere, men det kræver et aktivt køb. Der er ikke noget abonnement som du skal huske at opsige.

Er det lige så godt som et kursus?

Det giver sig ikke ud for at være det samme, så nej. Dette er undervisning på video, en genre for sig. Et fysisk kursus ville give dig læring på et helt andet niveau, men også til en helt anden pris. Når det så er sagt: På gottleben.online afhænger dit udbytte af hvor meget du selv vælger at gøre ud af det. Du kan vælge blot at se videoerne, og det er allerede fint. Du kan også kaste dig ud i øvelserne, som jeg har udviklet til dig. Så er udbyttet endnu større.

Lidt om mig som underviser

Jeg er forhandlingsrådgiver med 25 års erfaring og forfatter til 2 bøger om forhandling. Jeg arbejder for virksomheder og organisationer i flere lande og har en baggrund som cand.mag. med speciale i forhandlingens sprog. Jeg er forhandlingsuddannet i USA og på CBS.

Dansk hosting

Jeg har valgt at hoste kurset hos Kiibee, et sympatisk dansk iværksætterfirma med god service. Platformen "taler" dansk, og du kan betale med MobilePay. Så du skal sådan set bare have din telefon op af lommen, så er du i gang på få øjeblikke. 

Link til platformen: gottleben.online

Gottleben.online åbner i august 2024.