E-learning. Videobaseret læring i dit eget tempo

E-learning er siden corona blevet en efterspurgt ydelse, og flere iværksættere har udviklet deres egne koncepter. Vi har samarbejdet med 2 af dem, se længere nede. Men vi tager også selv udfordringen op fordi vi ser e-learning som et fantastisk supplement til andre læringsformer.

Gottleben udvikler en helt ny platform til e-learning

Videokursus

Vi er lige nu i gang med at udvikle et e-kursus i forhandlingsteknik med 2 opfølgende kurser i hhv. psykologi og retorik. Vi udvikler storylines og cases til kurserne, og vi er især grebet af selve det pædagogiske: Hvordan kan vi formidle stoffet optimalt på video? Hvordan skal øvelserne laves for at give størst værdi, og hvordan bliver forløbet så interaktivt at man er aktiv fra start til slut?

Der kommer til at være 2 prismodeller. En billig hvor du køber adgang til at streame en kurset i 2 døgn. Og en lidt dyrere med lektionsopdeling, udvidet video, flere øvelser og pdf-filer du kan gemme og printe. Den lidt dyrere model kan du streame i en hel måned. Priserne på de to muligheder er endnu ikke fastsat, men selv den udvidede model vil være prissat langt under hvad det koster at deltage på et fysisk kursus.

Første milepæl bliver publiceringen af kurset Forhandlingsteknik, og forhåbentlig hurtigt derefter de 2 videregående kurser. Og senere publiceringen af præcis samme indhold på engelsk.

Og vi tænker videre så det knager. Et nyt koncept, som lige nu kun er på tankestadiet, er at udvikle sammenhængende uddannelse til enkelte kunder hvor flere platforme kommer i spil: video, online undervisning, fysiske workshops, bøger og podcast. Det har slået os at der vil være gigantiske fordele netop i at kombinere flere platforme, og nogle af vores kunder spørger allerede nu hvornår vi kan have en prototype klar. Det vil dog tidligst være i 2022.

  

Advokurser skød denne udvikling i gang for os

Onlinekurset Forhandlingsteknik er et komplet forløb hvor man føres igennem emner som strategisk overblik, interessedialog, købslagning og samtaleteknik. Kurset slutter med en online test så kursisten kan tjekke din forståelse. Målgruppen er selvfølgelig især advokater, andre jurister, revisorer, økonomer osv., men da kurset er en generel indføring i forhandlingens teknikker, kan det følges af alle der forhandler professionelt. Gottleben fik for nylig en rådgivningsopgave inden for logistiksektoren for man her - uden at have noget med advokatbranchen at gøre - havde brugt videoen som introduktion til store forhandlinger om afregning af ydelser. Lektioner: Introduktion; Strategiskemaet; Åbning og proces; Interesser; Købslagning; Facework; Motivationstrappen; Mere om samtaleteknik; Sådan træner du; Afsluttende test. Med dette onlinekursus i forhandlingsteknik kan du som advokat optjene 3 kursuspoints i din obligatoriske efteruddannelse.

Læs mere og køb adgang til kurset her ...

 

Den vanskelige samtale er udviklet i samarbejde med LearnLet

Onlinekurset Den vanskelige samtale er udviklet i et samarbejde mellem Gottleben og LearnLet. Målgruppen er alle der arbejder i børne- og undervisningsområdet, fx som lærer, pædagog eller leder.

Kurset omhandler alle typer af svære samtaler, herunder feedback, disciplinære tiltag og håndtering af konflikter. Kurset beskriver psykologiske og retoriske værktøjer der er nødvendige for at opnå gode resultater. Forløbets temaer: forberedelse af samtalen, dialogens forløb, brugbar feedback, ligeværdigt sprog, værktøjer til professionel lytning, interessedialogen, din personlige gennemslagskraft. Forløbet slutter med forslag til hvordan du selv kan træne metoderne og dermed reelt bygge nye kompetencer i samtaleteknik.

Læs mere og køb adgang til kurset her ...

 

.