Online kurser i forhandlingsteknik og kommunikation

Onlinekurser er videobaserede træningsforløb som du kan arbejde med i dit eget tempo, og når det passer dig. De kan være en god idé når du ønsker et hurtigt indblik i teorier og værktøjer. Vi arbejder pt på flere nye kurser på forskellige platforme.

Onlinekursus i forhandlingsteknik for advokater

Onlinekurset Forhandlingsteknik er et komplet forløb hvor specialist i forhandlinger Kaare Thomsen fører dig igennem emner som strategisk overblik, interessedialog, købslagning og samtaleteknik. Kurset slutter med en online test så du kan tjekke din forståelse. Forhandlingskurset er udviklet i samarbejde med Advokurser og Blueprint Learning. Målgruppen er først og fremmest advokater, jurister, revisorer, økonomer osv., men da kurset er en generel indføring i forhandlingens teknikker, kan det følges af alle der forhandler professionelt. Lektioner: Introduktion; Strategiskemaet; Åbning og proces; Interesser; Købslagning; Facework; Motivationstrappen; Mere om samtaleteknik; Sådan træner du; Afsluttende test. Med dette onlinekursus i forhandlingsteknik kan du som advokat optjene 3 kursuspoints i din obligatoriske efteruddannelse.

Læs mere og køb adgang til kurset her ...

 

Den vanskelige samtale for lærere og pædagoger

Onlinekurset Den vanskelige samtale er udviklet i et samarbejde mellem Gottleben og LearnUp. Målgruppen er dig der arbejder i børne- og undervisningsområdet, fx som lærer, pædagog eller leder.

Kurset omhandler alle typer af svære samtaler, herunder feedback, disciplinære tiltag og håndtering af konflikter. Kurset giver dig nye psykologiske og retoriske værktøjer som gør processen nemmere - og ikke mindst sikrer bedre resultater. Forløbets temaer: forberedelse af samtalen, dialogens forløb, brugbar feedback, ligeværdigt sprog, værktøjer til professionel lytning, interessedialogen, din personlige gennemslagskraft. Forløbet slutter med forslag til hvordan du selv kan træne metoderne og dermed reelt bygge nye kompetencer i samtaleteknik.

Studievært og underviser er Kaare Thomsen, som har arbejdet med samtaleteknik, retorik, konfliktløsning og forhandlingsteknik i over 20 år.

Læs mere og køb adgang til kurset her ...