Foredrag med Kaare Thomsen

ForedragKaareThomsen

Foredrag om forhandlingsteknik og dialogens håndværk

Mine foredrag handler om forhandlinger og dialoger. Fx om hvordan samtalen bruges til at skabe værdi eller få et samarbejde til at fungere. Om strategier, værktøjer og faldgruber.

Hvis du ikke kender mig, kan du få et indtryk af mig som person ved at lytte til nogle af de podcasts jeg er med i. Jeg har været gæst i Morten Münsters podcast Adfærd. Og jeg har også min egen podcast, Negotiators. Min baggrund kan du læse om her ...

Interessant, og super veloplagt serveret. Det er få der mestrer balancen, hvor faglig formidling forbliver "underholdende" uden at ende i for meget showbizz. Men det er tydeligt også et talent, du besidder. (...) Hæsblæsende og alligevel præcist. Kan kun roses for lidt. (Kommentar på LinkedIn efter foredrag med titlen "Gennemslagskraft").

Et foredrag varer 1 eller 1½ time. Hvis I vælger at det skal være 1½ time, er der plads til en aktivitet, der kan forbedre oplevelsen. Placér altid et foredrag lige efter en pause i jeres program.

 

Referencer

Jeg har for nylig hold foredrag for bl.a.: BUPL, Coop, DFK - Dansk Forening for Kvalitet, Den Danske Dyrlægeforening, Dansk El-forbund, Fredericia Kommune, Gribskov Kommune, Horten Advokatpartnerselskab, Ingeniørforeningen, Klimaministeriet, Den Kreative Skole, KU Sund (Klinik for Familiedyr), Københavns Kommune, MAN Energy, Nordea, Rigshospitalet, Socialpædagogerne, Stege Kommune, Svendborg Sygehus, Syddansk Universitet, Sydvestjysk Sygehus, Varde Kommune, Vardemuseerne, Ørsted.